Karate

SKK ''Neretva'' prvi u ukupnom poretku na državnom prvenstvu

''Iako prvi u ukupnom poretku (imamo jednak broj bodova/medalja kao KK Champion) nezadovoljni smo postignutim rezultatima'', ističu iz kluba.
Sport / Ostali sportovi | 03. 02. 2020. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Državno prvenstvo u karateu za seniore održano je proteklog vikenda u  Sarajevu, a natjecanju je nastupio i Sveučilišni karate klub ''Neretva'' Mostar sa svojim je predstavnicima i pod vodstvom trenera Miroslava i Zdenka Klepića.

Mostarski klub zauzeo prvo mjesto u ukupnom poretku.

''Iako prvi u ukupnom poretku (imamo jednak broj bodova/medalja kao KK Champion) nezadovoljni smo postignutim rezultatima'', ističu iz kluba.

Seniorski prvaci Bosne i Hercegovine u svojim kategorijama su Katarina Sušac -50 kg, Nejla Graho -55 kg i Matea Noah Medić + 68 kg.Srebreno odličje i titulu viceprvakinje Bosne i Hercegovine uzela je Iva Klepić u kategoriji do 61 kg. Brončana odličja ponijeli su Iris Ćorić do 50 kg i Ivan Klepić u kategoriji preko 84 kg.

''Na žalost dosadašnje višegodišnje prvakinje Ivona Ćavar i Anđela Soldo ostale su bez medalja, kao i mladi Marko Lasić, kojem je ovo bilo prvo seniorsko natjevanje. Uvjereni u kvalitetu, koju smo nebrojeno puta dokazali da imamo kako na domaćoj tako i na međunarodnoj karate sceni, idemo dalje'', dodaju iz kluba.

Navode i kako ih raduje kvaliteta prikazanog karatea koju su pokazali natjecatelji iz cijele BiH ''te su time dokazali da se karate radi i trenira u svim dijelovima naše države''. 

''Pred nama su nova natjecanja. Već idući vikend borimo se na Premier ligi u Dubaiju te se dalje pripremamo za Balkansko, a nedugo za tim i Europsko prvenstvo u Azerbajdžanu. Potporu našim seniorima za odlazak na ovo natjecanje pružila je JP ELektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne iz Mostara i Dječiji vrtić Sportić iz Mostara'', zaključili su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close