Natjecanje u Vogošci

SKK Neretva vratila se s državnog prvenstva s tri zlata

Medaljama su se okitile Katarina Sušac -50kg – Zlato, Anđela Sušac -55kg – Zlato, Iva Klepić -61kg – Srebro, Ivona Ćavar -68kg – Srebro i Matea-Noah Medić +68kg – Zlato
Sport / Ostali sportovi | 12. 03. 2019. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karatistice Sveučilišnog karate kluba Neretva proteklog vikenda nastupile su na Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine za seniore i seniorke u Vogošci i tom prilikom osvojile tri zlata i dva srebra.

Iako nisu bili nastupili u punom sastavu. Među onima koji su bili spriječeni još je uvijek aktualni prvak Europe u teškoj kategoriji Ivan Klepić. Medaljama su se okitile Katarina Sušac -50kg – Zlato, Anđela Sušac -55kg – Zlato, Iva Klepić -61kg – Srebro,  Ivona Ćavar -68kg – Srebro i  Matea-Noah Medić +68kg – Zlato.

Šesta natjecateljica Nikolina Dujmović je ostala bez plasmana u kategoriji +68kg. Inače, Nikolini je ovo prvi izlazak na tatami nakon duže pauze zbog ozljede i operacije.

Sušac i Noah Medić potvrdile su dominaciju u svojim kategorijama. Obranile su titulu seniorskih prvakinja države u svojim kategorijama. 

Klepić, inače višestruka seniorska prvakinja do -55kg, ovaj put nastupila je u novoj kategoriji do 61kg, izborila je finale i svoj nastup okončala srebrom.

Anđela Soldo preuzela je kategoriju -55kg te nakon prošlogodišnje bronce te ovaj put osvojila zlato.

Ivona Ćavar, aktualna brončana s posljednjeg Europskog prvenstva,  imala je loš dan i ovo prvenstvo završava srebrna.

SKK Neretva uz vodstvo trenera Miroslava i Zdenka Klepića sa samo šest natjecatelja završava na drugom mjestu u ukupnom poretku klubova na ovom državnom prvenstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close