SPK Zrinjski

Sjajni Ivan Ivanković zlatni na kupu 'Mladost 2023.' u Zagrebu

Sport / Ostali sportovi | 13. 11. 2023. u 08:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni plivački miting ''Mladost 2023.'' održao se u subotu i nedjelju, 11. i 12. studenoga 2023., na bazenu SP Mladost u Zagrebu.

Miting ''Mladost 2023.'' i ove godine predstavlja jedno od najzanimljivijih plivačkih natjecanja, a ugostio je više od 500 plivačica i plivača iz 54 kluba iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Italije.

  /  Sveučilišni plivački klub Zrinjski 

Sveučilišni plivački klub Zrinjski predstavljali su plivači Ivan Ivanković, Luka Barbarić, Luka Bašić, Lovro Bagarić, Ante Talić i Filip Miloš pod vodstvom trenera Marinka Ferenca.

''Još jednom dominaciju u svojoj kategoriji mlađih juniora potvrdio je naš Ivan Ivanković (2007.), koji je u disciplini 400 metara kraul osvojio prvo mjesto i zasluženo se okitio zlatnom medaljom iznova potvrdivši svoju plivačku kvalitetu i svestranost. Uz Ivana koji je plivao i finalne utrke u disciplinama 50 m, 100 m i 200 m kraul, Luka Barbarić izborio je finale u disciplini 100 m leđno, a Lovro Bagarić nastupio je u finalnoj utrci u disciplini 200 m leđno'', priopćeno je.

Iako se nisu popeli na pobjedničko postolje, svi su zadovoljni rezultatima i vrijednim plivačkim iskustvom.

''Nastavljamo s radom i pripremama za nadolazeća natjecanja, a već idući vikend naši mlađi plivači i plivačice nastupit će na natjecanju ''Sv. Krševan'' u Zadru'', navode u priopćenju.

  /  Sveučilišni plivački klub Zrinjski 
Kopirati
Drag cursor here to close