Zadovoljni rezultatom

Ivanković srebrni na Jadran Grand Prixu 2023. - ''Nadamo se da će se uvjeti za plivače promijeniti''

SPK Zrinjski predstavljali su plivači Ivan Ivanković, Luka Barbarić, Luka Bašić, Lovro Bagarić, Ante Talić i Filip Miloš, a bili su u pratnji trenera Marinka Ferenca.
Sport / Ostali sportovi | 29. 10. 2023. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu i nedjelju, 28. i 29. listopada 2023., na 25 m zatvorenom bazenu ŠC Poljud u Splitu održao se Jadran Grand Prix koji je dio HEP HPS GRAND PRIX natjecanja.

Na ovom međunarodnom natjecanju u organizaciji PK Jadran iz Splita nastupilo je ukupno 238 natjecatelja iz 26 klubova (21 iz Republike Hrvatske i pet klubova iz BiH).

SPK Zrinjski predstavljali su plivači Ivan Ivanković, Luka Barbarić, Luka Bašić, Lovro Bagarić, Ante Talić i Filip Miloš, a bili su u pratnji trenera Marinka Ferenca. Svi su zadovoljni svojim nastupom, kažu iz kluba ističući da su plivači popravili vremena u svojim disciplinama na 25 metarskom bazenu te im je ovo natjecanje, prvo nakon ljetne stanke, zapravo testno za nadolazeće razdoblje.

Foto: SPK Zrinjski / Plivači

Najuspješniji je bio Ivan Ivanković koji se izvrsnim vremenom 53.51 u disciplini 100 metara kraul u jakoj konkurenciji okitio srebrnom medaljom.

 Foto: SPK Zrinjski / Ivan Ivanković 

''Još jednom je dokazao da se radi o vrsnom plivaču pred kojim je sjajna plivačka budućnost. Nažalost, uvjeti u našem gradu, kao što je već poznato, nisu odgovarajući za plivače te se nadamo da će se to uskoro promijeniti i da naše mlade nade neće morati odlaziti iz rodnoga grada ako žele bolje uvjete koji bi im osigurali plasman na europskim i svjetskim natjecanjima'', priopćeno je iz SPK Zrinjski, gdje dodaju da su usprkos svemu, iznimno zadovoljni ostvarenim te nastavljaju jače i još bolje kako bi svi plivači i plivačice ostvarili željene ciljeve.

Kopirati
Drag cursor here to close