Dva fronta

Sjajna nedjelja za karate klub Zrinjski iz Mostara

Sa srebrom oko vrata se kući vraćaju Ivano Detki, Filip Mikulić i Karlo Raspudić, koji se okitio i broncom u starijoj uzrasnoj kategoriji.
Sport / Ostali sportovi | 06. 11. 2023. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karate klub Zrinjski je i ovoga vikenda bio aktivan na dva fronta te kao i prethodnih ostvario sjajne rezultate.

Mlađi dio ekipe je u nedjelju sudjelovao na Nevesinje Open, međunarodnom karate turniru koji je brojao nešto manje od 500 natjecatelja. Naše cure i dečki su nastupili sa 9 natjecatelja i osvojili čak 15 medalja.

Zlatne su u dvije uzrasne kategorije bile Anđela Ćorić i Lara Pehar. Dok je Rafaela Ćorić uz zlatnu medalju dodala i srebro u starijoj uzrasnoj kategoriji. Zlato su osvojili Kristijan Palameta i Mihael Šimić, koji je uz zlato dodao i srebro u starijoj uzrasnoj kategoriji.

Sa srebrom oko vrata se kući vraćaju Ivano Detki, Filip Mikulić i Karlo Raspudić, koji se okitio i broncom u starijoj uzrasnoj kategoriji.

Brončane medalje su osvojili Iva Bukovac i Ivano Detki.

Foto: PR / Karate klub Zrinjski

Dok su mlađi natjecatelji osvajali medalje u Nevesinju, cure su nastupale na Kupu Hrvatske za kadete, juniore i seniore koji se održao u sportskoj dvorani Zamet u Rijeci. Dora Rezić, Marija Mandić i Petra Bandić su u svojim kategorijama osvojile treće mjesto te sa osvojenom broncom izborile nastup za hrvatsku karate reprezentaciju na Prvenstvu Balkana koje će se održati od 17. - 19. studenog u glavnom gradu Slovenije.

Idući tjedan naše djevojke čeka izborni turnir za europsko prvenstvo u Gruziji, dok mlađi dio ekipe ostaje u Mostaru gdje nastupa na 6. Mostar Open-u.

Karate klub Zrinjski vrši upis novih članova. Upis će se vršiti u "Dvorani ekonomske škole" (ulaz preko puta MUP-a) od 1. rujna 2023. – 31. listopada2023. godine ponedjeljkom i četvrtkom od 18:45 – 19:45.

Sve dodatne informacije potražite na Facebook stranici "Karate Klub Zrinjski Mostar" kao i na Instagram profilu karate.klub.zrinjski, te na broj telefona 063 – 332 – 055.

Kopirati
Drag cursor here to close