Svaka čast!

Sjajna nedjelja za Karate Klub Zrinjski

U Mostaru je nastupio mlađi dio ekipe, a od 22 natjecatelja osvojili su čak 28 medalja od čega 9 zlatnih, 7 srebrnih i 12 brončanih!
Sport / Ostali sportovi | 10. 10. 2023. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 8. listopada 2023. godine karatašice i karataši Zrinjskog su nastupali na dva fronta. Dok je starija ekipa putovala u Podgoricu na Kup Šampiona 2023., a mlađi su boje kluba branili u Mostaru gdje je održan Mostar Kup 2023.

U Podgorici u organizaciji Karate Kluba Omladinac smo nastupili sa 7 natjecatelja. U konkurenciji preko 650 natjecatelja iz čak 6 država i 37 klubova, sa 7 natjecalja su osvojili čak 10 medalja od čega 2 zlata, 3 srebra i 5 bronci!

Zlatne medalje su osvojile Dora Rezić u kategoriji seniorki i Petra Bandić u kategoriji juniorki. Srebrne medalje Ivan Talić i Kristijan Palameta dok su se sa broncom oko vrata kući vratili Marija Mandić koja je bronce osvojila u dvije kategorije, Andrej Krešić i Dora Smiljanić.

Srebrom se okitila i ekipa juniorki u sastavu Bandić, Mandić, Smiljanić.

U Mostaru je nastupio mlađi dio ekipe, a od 22 natjecatelja osvojili su čak 28 medalja od čega 9 zlatnih, 7 srebrnih i 12 brončanih!

Po dva zlata su osvojile sjajne cure Rafaela Ćorić, Lara Pehar i Iva Zrno, a zlatne medalje u svojim kategorijama su još dodali Ivano Detki, Patrik Bohm i Petra Drlje. Srebrne medalje su osvojili Patrik Bohm, Anđela Martinović, Ana Zrno, Marko Kordić, Loris Ćorić u dvije kategorije i Nina Zeljko.

Bronce su kući ponijeli Ivano Detki, Anđela Martinović, Ana Zrno, Mihael Šimić u dvije kategorije, Filip Mikulić uz dvije kategorije, Iva Bukovac u dvije kategorije, Lovro Čale, Matej Bandić i Marta Zrno.

Sjajan rezultat iz Mostara ide na ponos s obzirom da su u ukupnom poretku uspješnosti klubova zauzeli visoko drugo mjesto, a ekipu su sjajno vodili treneri Mia Đinkić  i Emil Ćorić.

Karate klub Zrinjski vrši upis novih članova. Upis će se vršiti u "Dvorani ekonomske škole" (ulaz preko puta MUP-a) od 1. rujna 2023. – 31. listopada 2023. godine ponedjeljkom i četvrtkom od 18:45 – 19:45.

Sve dodatne informacije potražite na Facebook stranici "Karate Klub Zrinjski Mostar" kao i na Instagram profilu karate.klub.zrinjski, te na broj telefona 063/332 – 055.

Kopirati
Drag cursor here to close