Dva međunarodna turnira

Sjajan vikend za karataše Zrinjskog iz Mostara

U nedjelju je Zrinjski sa nešto starijim natjecateljima nastupio u Sarajevu na Master Sarajevo natjecanju u karateu koje je okupilo preko 500 natjecatelja iz 48 klubova i 4 države.
Sport / Ostali sportovi | 31. 10. 2022. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda karatašice i karataši mostarskog Zrinjskog nastupili su na dva međunarodna, iznimno jaka turnira u Banja Luci i Sarajevu.

Nešto mlađi dio ekipe je u subotu izašao na tatami na Castra Open karate natjecanju koje je okupilo preko 600 ljudi iz 4 države. Zlatne medalje za Zrinjski su osvojili Patrik Bohm i Lara Pehar, koji su uz zlatno odličje dodali po još jednu medalju, Patrik brončanu, a Lara srebrnu u drugim kategorijama. Rafaela Ćorić nije imala sreće u finalima pa je zauzela dva druga mjesta. Mjesta dok se Mihael Šimić ovoga puta morao zadovoljiti 3. mjestom i brončanom medaljom.

Foto: KK Zrinjski Mostar / Sjajan vikend za karataše Zrinjskog iz Mostara

U nedjelju je Zrinjski sa nešto starijim natjecateljima nastupio u Sarajevu na Master Sarajevo natjecanju u karateu koje je okupilo preko 500 natjecatelja iz 48 klubova i 4 države.

Zlatne medalje su osvojili Anđela Ćorić, Ivan Talić, Petra Bandić i Marija Mandić, a u dodatnim kategorijama Anđela Ćorić je osvojila 3.mjesto i brončanu medalju dok je Ivan Talić tijesno izgubivši u finalu kući otišao sa srebrnom medaljom nakon osvojenog 2. mjesta.

Foto: KK Zrinjski Mostar / Nove medalje za mostarske karataše

Iz KK Zrinjski Mostar napominju da upis u njihovu školu karatea traje i dalje. Upisati se možete ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18.45 - 19.45 u dvorani Ekonomske škole (ulaz preko puta MUP-a). Sve dodatne informacije porukom na Facebook ili na broj telefona 063 332 055, priopćeno je iz KK Zrinjski Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close