Ružna objava na instagramu

Sestra Naomi Osake, Mari optužuje oca za zlostavljanje

Mari je na Instagramu napisala je kako je njezin otac zlostavljač te mu čak i poručila: "Ubit ću te ako ti prije ne ubiješ mene"!?
Sport / Ostali sportovi | 09. 01. 2024. u 01:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obiteljsko nasilje u svijetu tenisa. Nije ništa novo. Mnoge sjajne tenisačice su imale velikih problema u obitelji. Dovoljno je prisjetiti se Jelene Dokić, Mary Pierce, Mirjane Lučić, još nekih drugih tenisačica.

Sada je u centru pažnje Mari Osaka starija sestra Naomi Osake koja se vratila na teniske terene početkom ove godine u Brisbaneu. I koja je imala određenih problema s depresijom, psihološkim problemima.

Mari je na Instagramu napisala je kako je njezin otac zlostavljač te mu čak i poručila: "Ubit ću te ako ti prije ne ubiješ mene"!? Objava je na društvenim mrežama u međuvremenu izbrisana, ali prekasno da ne bi bila vidljiva.

"Želim da znaš koliko sam razočarana i zgrožena s tobom, i kao ocem i ljudskim bićem općenito. Podbacio si na sve moguće zamislive načine. Zlostavljaš me od djetinjstva i nastavljaš maltretirati moju majku. Nastavljaš je emocionalno zlostavljati i ulaziš u naš dom iako imaš svoj. Objavljujem ovo jer si kukavica koja se skriva iza svoje fizičke sposobnosti da me prebije i našeg odbijanja da pozovemo policiju zbog tebe. To je to. Završila sam s tobom i idući put kada ti vidim lice, zvat ću policiju. Smatraj ovo prijetnjom. Uzvratit ću i borit ću se za nas oboje. Ubit ću te osim ako ti mene prije ne ubiješ tako što ćeš ponijeti pištolj jer si kukavica. Pa da vidimo kakav si to čovjek iako ja znam kako sam od rođenja vražja kći. Neka mi Bog pomogne kad opet dođe", napisala je Mari Osaka

Leonard François, inače prvi trener i Mari i Naomi Osake, još nije javno komentirao navode o zlostavljanju. Mari Osaka se povukla iz tenisa 2021., a najbolji plasman na WTA ljestvici bio joj je 280. mjesto.

Kopirati
Drag cursor here to close