JK Neretva

Šest medalja za 'Galebove' sa ''Trofeja Splita''

Ovoga puta najuspješnijim iz reda mostarske Neretve bio je Rino Vrljić koji je u svom (U12) i u starijem (U14) uzrastu pomeo svu konkurenciju.
Sport / Ostali sportovi | 26. 11. 2018. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: JK Neretva / Sergej Jarendić, Rino Vrljić i Stjepan Salmanić

Proteklog vikenda mlađi članovi "Neretve" nastupili su na Međunarodnom judo turniru u Splitu pod nazivom "Trofej Marijana". Na turniru je nastupilo oko 300 natjecatelja iz 20-tak judo klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

JK "Neretva" je nastupio s tri natjecatelja, a u Mostar su se vratili s ukupno šest sjajnih odličja. Osvojeno je pet zlatnih i jedna brončana medalja.

Ovoga puta najuspješnijim iz reda mostarske Neretve bio je Rino Vrljić koji je u svom (U12) i u starijem (U14) uzrastu pomeo svu konkurenciju. Vrljić je ukupno imao sedam pobjeda, tri u svome uzrastu i četiri u starijem uzrastu, te tako još jednom pokazao kako je postigao veliki napredak. U posljednjih šest natjecanja, samo on osvojio je 11 medalja, od kojih je najveći broj onih najsjajnijih, ukupno 7, potom dvije srebrene i 2 brončane.
 
"Ponosni smo na ovog našem natjecatelja, koji se konstantno trudi da bude što bolji i poštuje sve odluke koje njegovi treneri donesu i koje su trenutno najbolje za njega", ističe trener kluba.

Zlatne medalje osvojili su:

Rino Vrljić -46 kg (U12) i (U14) 2 medalje
Stjepan Salmanić -50 kg (U14) i (U16) 2 medalje
Sergej Jarendić +66 kg (U14)

Brončanu medalju osvojio je:
Sergej Jarendić -73 kg (U16)

"Judo klub "Neretva" ne treba brinuti za svoje mlađe snage, oni svojim zalaganjem počinju konkurirati u regiji, a postignutim uspjesima do sada pokazuju da se na njih može računati i ubuduće. Konstantno veseli i motivirani redovno dolaze na treninge, a opet stignu biti i odlični učenici i ne propustiti niti jednu priliku da budu aktivni u školi, razna natjecanja iz matematike, recitiranja, glazbene škole… Mlađe snage kluba još jednom su osvjetlale obraz svoga kluba, ali i našeg grada", kažu u mostarskom klubu.
Kopirati
Drag cursor here to close