US Open

Serena: Ostala sam fokusirana do kraja

Za Serenu je ovo bila dvadeseta međusobna pobjeda, Maša je ostala samo na dvije. Na US Openu Serena je dvadeseti put zaredom prošla prvo kolo.
Sport / Ostali sportovi | 27. 08. 2019. u 13:13 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amerikanci su očekivali veliki okršaj, Amerikanci su meč ostavili za prvi na centru nakon ceremonije otvaranja. Na kraju je sve trajalo tek 59.minuta. Ruskinja gledajući rezultat nije imala šanse. Dobro, imala je neke prilike. Dvije break lopte, u četvrtom gemu drugog kod 1:2. Možda bi meč otišao u nekom smjeru, barem do trećeg seta, da je vratila break.

U šestom gemu će doći još tri, ali prekasno, već je Serena imala 4:1 u drugom. Omjer osvojenih poena (56-20) najbolje potvrđuje kakav je meč publika vidjela Arthur Ashe stadionu. A bilo je poznatih faca. Čak je Mike Tyson uživao. Za Serenu je ovo bila dvadeseta međusobna pobjeda, Maša je ostala samo na dvije. Na US Openu Serena je dvadeseti put zaredom prošla prvo kolo. 

"Nekada krenem dosta sporo u turnir zato su za mene važni teški mečevi. Igra Marije Sharapove meni jednostavno odgovara. Njene loptice nekako meni uvijek dolaze na udarac. Ne znam, meni to savršeno odgovara. Bila sam u zoni udaraca nisam joj dozvoljavala da uđe u meč jer je ona takav igrač koji igra u naletima. Nije odustajala, vrlo lako je mogla uzeti još koji gem, imala je break lopte, ali ja ostala fokusirana. Znate igrala sam protiv igračice koja je osvaja Grand Slam naslove, a igrati protiv takve igračice nikada nije lako. Onaj winner za 3:1, nakon što sam spasila break lopte u drugom je bio jako važan. Jer Sharapova je tenisačica koja s jednim poenom može dobiti krila", rekla je nakon meča, Serena Williams.
Kopirati
Drag cursor here to close