US Open

Serena: Igrat ću bolje, obećavam

Serena koja je imala daleko više posla nego u prvom kolu. 121. igračica na WTA listi Caty McNally je poprilično namučila Serenu.
Sport / Ostali sportovi | 29. 08. 2019. u 16:56 Feđa Ibrulj | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kiša koja je padala tijekom trećeg dana poprilično je limitirala broj odigranih mečeva na US Openu, ali daleko od toga da publika nije uživala. Ipak, na terenu su bili Roger Federer, Novak Đoković i ljubimica domaćih navijača, Serena Williams.

Serena koja je imala daleko više posla nego u prvom kolu. 121. igračica na WTA listi Caty McNally je poprilično namučila Serenu.

Dobila je prvi set i sve do šestog gema drugog je držala ritam, a onda je Serena dobila devet od mogućih jedanaest za prolazak u treće kolo 5:7, 6:3, 6:1. McNally je sakupila deset dvostrukih pogrešaka, trideset neforsiranih ukupno. S druge strane Serena je imala dvostruko više winnera (32:16).

''Preživjela sam i to je najvažnije. Nisam zadovoljna svojom igrom, ali pobijedila sam. Moram bolje i igrat ću bolje to obećavam. Caty je dosta neugodna igračica, potrebno je vremena da se prilagodite njezinom stilu igre. Mislim da je zaista odigrala dobro. S druge strane, ja sam morala prestati praviti greške kojih je bilo posebno u prvom setu. Ne možeš osvojiti turnir ako praviš toliki broj grešaka'', zaključila je Serena.

Kopirati
Drag cursor here to close