Krivac, direktor momčadi Lotto Dstny

Seks afera dan prije početka velikog Tour de Francea

Britanski Guardian je stupio u kontakt s korisnicom Twittera koja je cijeli slučaj pustila u javnost. Željela je ostati anonimna, a rekla je kako je s Allanom stupila u komunikaciju pitajući ga za neki posao u biciklističkom svijetu.
Sport / Ostali sportovi | 30. 06. 2023. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki skandal potresa biciklistički svijet samo dan prije početka Tour de Francea. Naime, sportski direktor momčadi Lotto Dstny, Allan Davis, neće sudjelovati u najvećoj biciklističkoj utrci zbog slanja neprimjerenih poruka na društvenim mrežama.

Cijela priča se pokrenula nakon što je na društvenim mrežama korisnica pod imenom "Mistress of Helvetica" objavila fotografiju koju joj je Davis poslao privatnom porukom.

"Hej, kako si? Dosađujem se u hotelu i mislim na tebe", napisao je Allan uz svoju fotografiju bez majice.

Uslijedile su brojne reakcije iz biciklističkog svijeta, ali i nova njegova poruka.

"Moja zaručnica i ja bi željeli da izbrišeš sve postove s mojom fotografijom u roku od sat vremena nakon ove poruke. Sve nadležne službe su obaviještene o cijelom slučaju i dao sam im sve informacije o našoj privatnoj i javnoj komunikaciji. Nije ti dozvoljeno da privatno ili javno raspravljaš o bilo čemu što uključuje mene ili moju obitelj. Moji odvjetnici, prijatelji i policija će prijaviti tebe ili bilo koga drugog tko bi na društvenim mrežama narušio moj imidž", napisao je Allan, a "Mistress of Helvetica" je i to objavila.

Kasnije su se javile i druge žene koje su dobile slične neželjene poruke od Allana u privatnoj komunikaciji, a na kraju je reagirala i momčad Lotto Dstny.

‘Kako bi sačuvali mir unutar momčadi, odlučili smo da naš sportski direktor neće sudjelovati na Tour de Franceu. Nećemo davati nikakve dodatne komentare oko ovog slučaja i molimo da se zaštiti privatnost svih uključenih‘, priopćili su iz Lotto Dstny.

Britanski Guardian je stupio u kontakt s korisnicom Twittera koja je cijeli slučaj pustila u javnost. Željela je ostati anonimna, a rekla je kako je s Allanom stupila u komunikaciju pitajući ga za neki posao u biciklističkom svijetu. Uslijedile su neželjene poruke koje je objavila u javnosti...

Kopirati
Drag cursor here to close