Spisak koji je iznenadio

Šego, Marić, Karačić rezerve, bez Štrleka

Među rezervama su Šego, Marić, Karačić, Š. Ivić, Lučin, što je svakao iznenađujuće jer su Šego, Marić i Karačić godinama bili nezamijenjivi. Svi oni nastavljaju s treninzima u svojim klubovima...
Sport / Ostali sportovi | 30. 12. 2021. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat u dogovoru s pomoćnicima među kojima je i legendarni Ivano Balić, objavio je konačan popis igrača za Europsko prvensto u Mađarskoj i Slovačkoj.Na popisu se nalazi 18 igrača.

Uz tri golmana, po dva krila i tri kružna napadača, tu je i osam vanjskih igrača. Nakon završnih priprema u Osijeku koje počinju na Novu godinu i traju do 11. siječnja, izbornik će odlučiti kojih 16 igrača će prijaviti za prvi krug natjecanja.

Među rezervama su Šego, Marić, Karačić, Š. Ivić, Lučin, što je svakao iznenađujuće jer su Šego, Marić i Karačić godinama bili nezamijenjivi. Svi oni nastavljaju s treninzima u svojim klubovima, a izborniku su potvrdili svoju spremnost da uskoče u svakom trenutku ukoliko dođe do ozljede ili bolesti nekog igrača tijekom završnih priprema ili samog Europskog prvenstva.

Također na popisu nema nikako Manuela Štrleka, igrača mađarskog Veszprema koji je godinama bio nezamijenjiv na lijevom krilu. Također iznenađenje predstavlja Filip Glavaš, igrač Trebnja koji je izborio poziciju ispred Vlade Matanovića iz Zagreba na desnom krilu.

Spisak:
Vratari: Pešić, Šunjić, Mandić
Lijeva krila: D. Mandić, Mihić
Desna krila: Čupić, Glavaš
Pivoti: Šušnja, Šipić, Grahovac
Lijevi vanjski: Jaganjac, Srna, Mamić
Srednji vanjski: Duvnjak, Cindrić, Gadža
Desni vanjski: Martinović, Šebetić
Rezerve: Šego, Marić, Karačić, Š. Ivić, Lučin

Kopirati
Drag cursor here to close