Prijave otvorene!

VIDEO | Rolla nova snaga Mostarskog polumaratona 2024.

Potpisivanjem ugovora između Rolla Mostar i Udruge Zdrav život - KINEZIS postignut je dogovor o suradnji i generalnom pokroviteljstvu "Rolla Mostarskog polumaratona 2024"
Sport / Ostali sportovi | 15. 12. 2023. u 12:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanim potpisivanjem ugovora između Rolla Mostar i Udruge Zdrav život - KINEZIS postignut je dogovor o suradnji i generalnom pokroviteljstvu "Rolla Mostarskog polumaratona 2024" koji će se održati 23.03.2024. u gradu na Neretvi sklopu Mostar Run Weekenda!

Mostar Run Weekend se prethodnih godina pozicionirao kao najveća sportsko rekreativna manifestacija (1613 sudionika na polumaratonu i humanitarnoj utrci) u Hercegovini.

Središnji događaj manifestacije je svakako "Rolla Mostarski polumaraton" koji je osmišljen kao polumaraton mostova i trkačka razglednica grada Mostara.

Zahvaljujući iskustvu, energiji i posvećenosti svih uključenih u realizaciju utrka je od velikog broja TRKAČA ocijenjena kao najbolja u Bosni i Hercegovini, što potvrđuje i sa najvećim brojem finišera u posljednje dvije godine na polumaratonskoj distanci u našoj zemlji.

Foto: PR / Rolla nova snaga Mostarskog polumaratona 2024.

Projekt je to koji je puno više od sportskog događaja sa turističkim, kulturnim, zabavnim i edukativnim segmentima i kao takav na najpozitivniji način privlači veliku pažnju javnosti i partnera.

Predsjednik organizacijskog odbora manifestacije prof.dr.sc. Franjo Lovrić ističe kako ovako složen projekt ne bi mogao opstati bez sustavne pomoći grada Mostara ali i javnog i privatnog sektora:

Foto: PR / Rolla nova snaga Mostarskog polumaratona 2024.

"Ponosni smo sto upravo u Mostaru imamo jednu kompaniju kao Rolla koja je našu manifestaciju prepoznala izvrsnim kanalom za prezentaciju svojih proizvoda usmjerenih na poticanje aktivnog i zdravog životnog stila, upravo ono što i mi želimo postići kroz našu utrku. Vjerujem kako će nam vrijednosti koje dijelimo sa Rollom, kao i nove tehnologije i inovativna znanja koja ova kompanija razvija, u budućnosti pomoći da imamo još kvalitetniju manifestaciju, zadržimo primat u Bosni i Hercegovini sa brojem trkača i budemo prepoznatljivi po kvaliteti na međunarodnom nivou!"

Lovrić je još nadodao kako su prijave za "Rolla Mostarski polumaraton" u tijeku na službenoj web stranici www.mostar.run.

Foto: PR / Rolla nova snaga Mostarskog polumaratona 2024.
Kopirati
Drag cursor here to close