To je Marcelo

Rios: Popravio sam čelo, operirao očne kapke

Strašno talentiran, ljevak, neobjašnjiv, kontroverzan, karizmatičan, čudan. Sada se pojavio sa svojim slikama u javnosti na kojima je neprepoznatljiv.
Sport / Ostali sportovi | 27. 10. 2023. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marcelo Rios je bio jedan od rijetkih koji je postao broj jedan bez osvojenog Grand Slam naslova. Drugi nakon Lendla. S tim da je "Ivan Grozni" broj jedan postao 1983. godine, sljedeće je uzeo Roland Garros. Rios je ostao samo na finalu Australian Opena. Strašno talentiran, ljevak, neobjašnjiv, kontroverzan, karizmatičan, čudan. Sada se pojavio sa svojim slikama u javnosti na kojima je neprepoznatljiv.

"Popravio sam čelo koje je bilo uništeno od sunca. Prije nitko nije koristio kreme za zaštitu od sunca pa mi je lice uništeno. Osim toga, operirao sam i očne kapke koji su bili prekratki. Do operacije sam morao spavati otvorenih očiju", rekao je Rios za čileanske medije

Dobio je Rios i nešto kilograma, ali još uvijek trenira, po mišićima bismo rekli kako je spremniji nego kada je igrao.

"Treniram jer se osjećam dobro. Dnevno u teretani treniram dva i pol sata kako bih dobio na mišićnoj masi. Kao tenisač sam morao gubiti kilograme, ali sad sam u godinama kada trebam stabilnu kilažu", objasnio je čileanski tenisač kojem je 2014. godine otkriven Aspergerov sindrom.

Riječ je o vrsti autizma koju karakteriziraju poteškoće u društvenoj interakciji i ograničeni, stereotipni interesi i aktivnosti...

Kopirati
Drag cursor here to close