Zlatni dečki

Rino Vrljić i Mario Novak potvrdili kvalitetu

Zlatna odličja u vrlo jakim kategorijama razine Europskog kupa potvrdili su kvalitetu i talent mladih reprezentativaca iz Borse.
Sport / Ostali sportovi | 07. 11. 2023. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na međunarodnom judo turniru "Borsa Open" koji je održan u Mostaru, Borsa kao domaćin imao je i svoje predstavnike.

Veliki događaj koji je upriličen u dvorani na Bijelom Brijegu okupio je 1.029 sudionika i 26 zemalja, a nakon dvodnevnog judo natjecanja, održan je i međunarodni trening kamp na kojem je ostalo oko 500 sudionika iz 14 zemalja.

Iz redova Borse, na ovom prestižnom judo natjecanju medaljama su se okitili:

Zlato: Sara Popović, Magdalena Frljić, Mario Novak i Rino Vrljić.
Srebro: Petra Soldo, Gabrijel Pandža, Lucija Ivanković, Lara Knezović, Ivana Bebek i Petar Frljić.
Bronca: Sofija Glibo, Karlo Mišić, Katja Tomić (bronca i u komkurenciji starijih), Katarina Palac, Leona Čuljak, Marija Kožul i Johanna Klinger.

U vrlo jakim kadetskim kategorijama, uz, po pet pobjeda nad predstavnicima Austrije, Turske, Moldavije, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, istaknuli su se Rino Vrljić (-73) i Mario Novak (-60) osvojivši zlatna odličja.

Zlatna odličja u vrlo jakim kategorijama razine Europskog kupa potvrdili su kvalitetu i talent mladih reprezentativaca iz Borse.

Foto: PR / Mario Novak

Jk Borsa ostao je u samom vrhu "Borsa Open-a" osvojivši 2. mjesto u ukupnom poretku ovog prestižnog natjecanja u konkurenciji 121 kluba.

Izuzećem domaćina iz konkurencije za osvajanje pehara, najuspiješnijim su bili: Judo klub Akademik iz Nikšića, Judo klub Famos iz I. Sarajeva te Judo klub Acharon iz Atene, a među 10 najuspješnijih klubova našli su se i klubovi: "Ippon 77" iz Moldavije, "Hadji Dimitar" iz Bugarske, "Champion" iz Kotora - Crne Gore, JK "Vinkovci" iz Hrvatske, "Respect" iz Bugarske, te "Braća Lukač" iz Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close