Jahorina

Red Bull Home Run: Ovo je poziv na cjelodnevnu zabavu na snijegu

Ovo je poziv na Red Bull Home Run, cjelodnevnu zabavu na snijegu, masovni spust skijaša i snowbordera niz planinu koji se već petu godinu zaredom održava na Jahorini.
Sport / Ostali sportovi | 13. 02. 2018. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Doći na olimpijsku planinu Jahorinu, pretrčati 150 metara do svojih skija ili snowboarda, pa se onda što brže spustiti niz stazu, a nakon proglašenja pobjednika i osvajanja nagrada, dobro se zabaviti na after partyju. Sve ovo možete uraditi za samo jedan dan.  

Ovo je poziv na Red Bull Home Run, cjelodnevnu zabavu na snijegu, masovni spust skijaša i snowbordera niz planinu koji se već petu godinu zaredom održava na Jahorini. Ove godine je na programu u subotu, 24. veljače, a najbržeg skijaša, bordera i ženskog sudionika ponovo očekuju vrijedne nagrade.

Pravila su također veoma jednostavna. Sudjelovanje se ne plaća. Natjecatelji na startu u pancericama trebaju pretrčati 150 metara do svojih skija ili snowboarda, što brže se spustiti niz stazu, a prvi koji prođe kroz cilj je pobjednik.

Natjecatelji moraju imati kacigu i startni broj, a sudjelovati mogu amateri i rekreativci, bez obzira na spol. Svaki namjerni fizički kontakt nosi diskvalifikaciju, a iz utrke će biti isključeni i natjecatelji koji ne budu poštivali zacrtanu stazu. Mlađi od 16 ne mogu sudjelovati, dok je od mlađim od 18 potrebna suglasnost roditelja.  

Natjecanje počinje u 15 sati, a nakon proglašenja pobjednika u ciljnoj zoni kod Kolibe hotela Termag, bit će održan after ski party.

Prijaviti se može na brojeve telefona: +387 66 000 220 i +387 62 344 782. Prijave se mogu poslati  i putem e-mail adrese: [email protected]. Također, moguće su i prijave na dan natjecanja ispod Red Bull šatora kod Kolibe hotela Termag do 13 sati.

Na zabavu su pozvani svi natjecatelji i posjetitelji, a ulaz na party je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close