Najbolji svjetski skakači

Red Bull Cliff Diving ovaj tjedan u Mostaru

Preostalo je još nekoliko dana do Red Bull Cliff Diving natjecanja u Mostaru.
Sport / Ostali sportovi | 03. 09. 2018. u 16:09 Bljesak.info
Helem Nejse vas vodi kroz Red Bull Cliff Diving

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva na Starom mostu sve je bliže, a dok se čeka  subota 8. rujna i novi spektakl, popularni reperi Helem Nejse su posjetili Mostar i najavili brojna zanimljiva događanja u predstojećim danima.

Preostalo je još nekoliko dana do Red Bull Cliff Diving natjecanja u Mostaru. Kao što su nedavno najavili, Stihomir Klepić i Čika Gagara iz sarajevske hip hop ekipe Helem Nejse su se zaputili u grad na Neretvi, kako bi pratili dešavanja vezana za natjecanje.

Najprije su obišli Stari most, gdje će najbolji svjetski skakači i skakačice 7 i 8. rujna po četvrti put demonstrirati svoje nevjerojatno umijeće. Izgrađen 1566. godine, i s tradicijom skokova dugom četiri i po stoljeća, most je jedina lokacija prvenstva koja se nalazi na listi UNESCO-ve Svjetske baštine, priopćeno je.

Stihi i Gaga su također pozvali gledatelje da dođu na vrijeme i zauzme što bolja mjesta na plaži ispod mosta, jer će imati priliku da uživaju u vrhunskim prizorima.

Energični hip hoperi su prošle godine odradili izvrstan posao kao voditelji na samom natjecanju, a sljedeće subote će reprizirati tu ulogu, i to u tandemu sa sportskim novinarom Vedadom Šurkovićem.

Otkrili su lokaciju koncerta koji će Helem Nejse u Mostaru održati nakon natjecanja, u subotu navečer, a to je plato ispred Hamam muzeja u Starom gradu. Najavili su i brojna druga događanja u danima Red Bull Cliff Diving natjecanja, kao što su after partyji u Pećini (klub Alibaba) gdje će u petak nastupiti Frenkie, Kontra & Indigo, dok u subotu na istoj lokaciji svira sjajni DJ/VJ dvojac Diskobajagi.

Kao i prošle godine, organizirana je posebna linija talgo vlakom koja će na dan natjecanja prevoziti gledatelje iz Sarajeva u Mostar i nazad. Vlak iz Sarajeva polazi u 8:55, a povratak iz Mostara je u 17:40 istog dana. Karte su od ponedjeljka u prodaji na blagajni Željezničke postaje u Sarajevu, a s obzirom na iskustvo od prošle godine, kad je rasprodano čak pet kompozicija, uputno je kupiti ih na vrijeme.

Sve informacije i vijesti o natjecanju mogu se naći na www.redbull.ba i www.redbullcliffdiving.com.

 

Kopirati
Drag cursor here to close