18.3.2023.

Prijavite se i sudjelujte na humanitarnoj utrci/šetnji - Mostar Run Weekend

18.3.2023. godine u sklopu Mostar Run Weekenda, trči se HT Eronet Humanitarna utrka
Sport / Ostali sportovi | 23. 02. 2023. u 08:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

18.3.2023. godine u sklopu Mostar Run Weekenda, trči se HT Eronet Humanitarna utrka za Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama ''Los Rosales“.

Organizatori su pozvali sve sugrađane da im se pridruže i sudjeluju na humanitarnoj utrci/šetnji. ''Motivirajte ukućane, rodbinu, prijatelje i trčite/šetajte sa nama''. 

Pozvali su i sve kompanije da podjele informacije među uposlenima, da ih motiviraju ili da se uključe kao tim. Iskoristite utrku/šetnju kao team-building, dobro se zabavite i podržite Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama ''Los Rosales''. 

Foto: PR / HT Eronet Humanitarna utrka

Od ovog izdanja, organizatori su osigurali i priznanja za najbrojniju i najbržu ekipu. Svi su pozvani da skupe svoj tim. Potrebno je samo prilikom prijave na humanitarnu utrku naznačit naziv tima tamo gdje je to predviđeno. 

''Posebno smo ponosni što je, iz godine u godinu, sve veći odaziv sugrađana i lokalnih kompanija što ukazuje na rast društveno odgovornog ponašanja'', navode organizatori.

Svojim sudjelovanjem dajete podršku omladini i djeci sa  posebnim potrebama ''Los Rosales'' i doprinosite izgradnji jedne ljepše životne sredine. Kroz zabavu i promociju zdravog načina života pomognite populaciji koja je, nažalost, još uvijek na margini društva. 

Ukoliko ste spriječeni da sudjelujete na utrci, uvijek možete podržati Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama ''Los Rosales“ putem direktnih novčanih donacia, a informacije o žiro-računima možete pronaći na njihovoj web stranici los-rosales.com

Ako niste u mogućnosti sudjelovati, zamolili bismo Vas da 18.3. imate strpljenja i razumjevanja za trkače i organizatore. Preko 1500 sudionika će trčati/hodati kroz naš grad. Izađite na ulice i bodrite trkače, potrudimo se da osjete gostoprimstvo i ponesu sa sobom lijepa sjećanja iz Mostara. 

Za sve sudionike koji se registriraju do 1.3.2023. osigurana je službena majica humanitarne utrke. 

Prijave na linku: mostar.run/humanitarna-4k

HT Eronet humanitarna utrka/šetnja održat će se 18.3.2023. godine s početkom u 12 sati u sklopu Mostar Run Weekenda u organizaciji udruge Zdrav život – Kinezis

Kopirati
Drag cursor here to close