Polumaraton i ostali događaji

Mostar Run Weekend 17. i 18. ožujka - događaj podržala MT Abraham grupa

Središnji događaj manifestacije je svakako Mostarski polumaraton koji je ove godine dobio još jedno priznanje i vjetar u leđa od MT Abraham Group, kompanije po kojoj će ova utrka u 2023. nositi ime.
Sport / Ostali sportovi | 30. 01. 2023. u 08:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Mostar Run Weekend'' ove godine će se održati pod sloganom "VIŠE OD UTRKE", a datumi su već određeni - bit će to 17. i 18. ožujka.

Tradicionalno, ususret proljeću, ova manifestacije postala je prepoznatljiva, kako u Bosni i Hercegovini, tako i na međunarodnoj razini.

Središnji događaj manifestacije je svakako Mostarski polumaraton koji je ove godine dobio još jedno priznanje i vjetar u leđa od MT Abraham Group, kompanije po kojoj će ova utrka u 2023. nositi ime.

Foto: PR / Plakat ovogodišnjeg polumaratona uradila je Vedrana Božić

Podrška M.T. Abraham Group

M.T. Abraham Group posvećena je potpori lokalnim inicijativama i organizacijama koje, između ostalog, promiču zdravlje i sport.

''Upravo je sponzorstvo ''Mostar Run Weekenda'' odraz predanosti M.T. Abraham Group njenom društveno-odgovornom aspektu poslovanja i razvoju zajednice'', navode organizatori.

Predsjednik organizacijskog odbora ''Mostar Run Weekend 2023'', prof. dr. sc. Franjo Lovrić ističe kako partnerstvo sa ovom renomiranom svjetskom kompanijom, koja je najveći izvoznik u Bosni i Hercegovini, traje već dvije godine i od velike je važnosti za podizanje kvalitete naše manifestacije.

''Sa velikom strašću i odgovornosti pripremamo 'M.T. Abraham Group Mostar Half marathon' koji već sada ruši sve rekorde po zainteresiranosti trkača i broju prijava tako da se nadamo najbrojnijem i najkvalitetnijem izdanju naše manifestacije'', rekao je Lovrić.

Iz M.T. Abraham Group kažu da kao društveno odgovorna tvrtka vjeruju u vraćanje zajednici.

''Ovaj je događaj savršeno usklađen s tom misijom M.T. Abraham Group. Radujemo se što smo dio ovog uzbudljivog događaja i svim trkačima želimo puno sreće na njihovom putu kroz prelijepi grad Mostar", kazao je Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group.

Iskorak u organizaciji

Predsjednik OO Franjo Lovrić ističe još i kako je ove godine napravljen iskorak i u prezentacijskom smislu kroz vizual manifestacije koji je nastao u galariji Claire Noel i uz prilagodbu Shift Brand Design.

Vješto se igrajući bojama umjetnica Vedrana Božić oslikala je grupu trkača u Starom gradu. Trčeći uskim ulicama Kujundžiluka po kaldrmi trkači iza sebe ostavljaju Stari most prateći šarene kuće i uživajući u pogledu na Neretvu.

''Mostar kako ga mi vidimo i kakav vas očekuje 18.03.2023. Ukoliko vam se sviđa naš vizual, pozivamo vas da posjetite galeriju Claire Noel i uživate u radovima naše Vedrane'', dodao je Lovrić.

Premda je izvorno sportska manifestacija, veliki utjecaj na kontinuiran rast sudionika kao i kvalitetu utrke ima njen kulturno-turistički aspekt.

''Mostarski polumaraton je polumaraton mostova koji spajaju, koji zbližavaju i na najbolji način upoznaju trkače sa najljepšim dijelovima Mostara.
Pozivano sve trkače da se prijave na www.mostar.run. Dobrodošli na M.T. Abraham Group Mostar half marathon!'', zaključio je Lovrić.

Kopirati
Drag cursor here to close