Ronnie Hillman

Preminuo osvajač Super Bowla iz 2016. godine

Hillman je početkom tjedna otišao u bolnicu nakon neuspješnog liječenja rijetkog oblika karcinoma koji mu je dijagnosticiran u kolovozu mjesecu. Ronnie je kako pišu mediji u Americi imao rijetku, ali vrlo agresivnu formu neoplazme karcinoma bubrega.
Sport / Ostali sportovi | 22. 12. 2022. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ronnie Hillman je igrao na poziciji running back i s Denver Broncosima je osvojio Super Bowl 2016. godine, nakon čega je potpisao za Minnesotu. Šest godina kasnije je preminuo nakon samo nekoliko mjeseci borbe s rijetkom vrstom karcinoma bubrega, prenijeli su američki mediji.

Broncosi su uzeli Hillman kao 67. izbor treće runde drafta, sa Sveučilišta San Dijego 2012. godine. Pored Denvera i Minnesote, igrao je sa San Diego i Dallas Cowboyse. Karijeru je završio samo godinu dana nakon osvajanja Super Bowla. Odrastao je u Long Beachu u Kaliforniji, i sa svega 20 godina se pridružio Broncosima, što ga je učinilo najmlađim igračem u NFL-u to vrijeme.

Njegova najbolja sezona bila je ona kada su Broncosi uzeli titulu. U toj sezoni, regularnom dijelu, istrčao je 863 jarde i kompletirao sedam TD-a. Hillman je početkom tjedna otišao u bolnicu nakon neuspješnog liječenja rijetkog oblika raka koji mu je dijagnosticiran u kolovozu mjesecu. Ronnie je kako pišu mediji u Americi imao rijetku, ali vrlo agresivnu formu neoplazme karcinoma bubrega.

"Ronnie je danas mirno i u tišini preminuo. Kao obitelj smo zahvalni na vašim molitvama i lijepim riječima. Želimo dobiti vrijeme kako bismo se suočili s osjećajima i pokopali svog voljenog Ronnieja", navodi se u priopćenju obitelji.

Kopirati
Drag cursor here to close