Anthony 'Rumble' Johnson

Preminuo bivši UFC-ov borac koji se prošle godine povukao zbog nepoznatih zdravstvenih razloga

Johnson je prošle godine objavio kako je teško bolestan i da se nikad u životu nije nečeg tako bojao, no do današnjeg dana se ne zna o čemu se točno radilo.
Sport / Ostali sportovi | 13. 11. 2022. u 22:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preminuo je bivši UFC-ov borac i izazivač Anthony '‘Rumble'' Johnson, a vijest su prenijeli brojni svjetski mediji. Anthony je imao samo 38 godina, a još prošle godine se natjecao u Bellatoru.

Borci su se na Twitteru počeli opraštati od 'Rumblea'', ali teško je bilo doći do bilo kakvih informacija, piše Fightsite.hr. Nakon nekog vremena mediji su počeli prenositi vijest o smrti poznatog borca, ali razlog se još uvijek ne zna.

Prošle godine se Johnson trebao boriti za Bellatorovu titulu, no iz borbe se povukao zbog nepoznatih zdravstvenih razloga. Nakon nekog vremena objavio je kako je teško bolestan i da se nikad u životu nije nečeg tako bojao, no do današnjeg dana se ne zna o čemu se točno radilo.

''Rumble'' je u svojoj karijeri ostvario 23 pobjede i šest poraza, a posljednju borbu odradio je u petom mjesecu prošle godine kada je pobijedio Josea Augusta Barrosa. Trebao se nakon toga boriti protiv Vadima Nemkova, a onda se dogodilo gore opisano, a oko godinu i pol kasnije, Anthony je preminuo.

S prekidima je u UFC-u nastupao od 2007. godine pa sve do 2017., a napao je titulu poluteške kategorije kada ju je držao Daniel Cormier. Tom prilikom je izgubio, a pobjedama se vratio 2021. kada je i potpisao za Bellator.

Uzrok smrti se još ne zna, a Johnson je imao samo 38 godina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close