Mostar Run Weekend

Poziv za volontere, najjaču snagu mostarskog polumaratona

Volontiraj i DOBRO SE ZABAVI
Sport / Ostali sportovi | 07. 03. 2022. u 07:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volonteri/navijači su snaga mostarskog polumaratona, trkačke manifestacije koja će se održati 19. 3. 2022.  

Spremni su utkati svoje vrijeme, energiju i resurse te tako dati  manifestaciji posebnu draž i energiju. Oni trkačima osiguravaju osjećaj sigurnosti i dobrodošlice, a vrlo često su i njihov poticaj da izvuku zadnje atome snage, da daju sve od sebe  i završe utrku.

Zahvaljujući tome, već drugu godinu za redom ''Mostar Run Weekend'' je najbrojnija trkačka manifestacija u Bosni i Hercegovini.

Foto: PR / Volontiraj i DOBRO SE ZABAVI

- U ovisnosti o lokaciji, volonterske aktivnosti će trajati u periodu od 7:30 – 11:30h.
- Sigurnosti protokol Mostarskog polumaratona ima definirane pozicije volontera duž trase. Za volontere koji budu na navedenim pozicijama, biti će osigurana službena majica 6. Mostarskog polumaratona kao  i PASTA PARTY nakon utrke.
- Svakom volonteru pristupiti ćemo pojedinačno i uputiti ga u način na koji može pridonijeti manifestaciji.
- Za one koji nemaju prijevozno sredstvo, prijavni obrazac smo proširili izborom ulica/naselja u kojima nam je potrebna pomoć.
- Volonteri  trkačima osiguraju siguran prolaz trasom i bodre ih navijanjem. Većinom su pozicionirani na uključenjima sporednih prilaza na polumaratonsku  trasu.
- Ukoliko imate organizacijskih iskustava ili ste vješti u fotografiji, zamolili bismo da to navedete u prijavnom obrascu.
- Ukoliko se javljate ispred udruge koju biste željeli uključiti u realizaciju Mostar Run Weekend-a, zamolili bismo Vas da nas kontaktirate putem maila: [email protected]

Prijavite se ispunivši obrazac za volontere na web starnici https://mostar.run/volonteri/

Pridruže nam se 19.3.2022.godine!

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close