Glory

Potvrđeno! Sljedeći Plazibatov protivnik je Rico Verhoeven

Danas je održana službena press konferencija na kojoj je najavljeno da će se Plazibat i Verhoeven boriti na Glory Collision 5 priredbi.
Sport / Ostali sportovi | 12. 01. 2023. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalni fanovi se oko dosta stvari neće složiti, no oko jedne stvari nikad nije bilo dvojbe. Antonio Plazibat je, kako piše Fight site, zaslužio napasti Gloryjevu titulu u teškoj kategoriji, a nakon raznih prepreka i guranja u drugi plan, to će se napokon i dogoditi! Antonio Plazibat se bori protiv Rica Verhoevena!

Antonio je u 2022. godini pobijedio Tarika Khbabeza i Raula Catinasa, a realna je situacija da te borbe nije trebao. Da mu je Glory odmah dao napad na titulu kad je i zaslužio, ne bi bilo potrebe da se bori sa desetim borcem na službenoj rang ljestvici dok u isto vrijeme čuvaju svoju ''zlatnu koku'' Rica kojem su namjeravali dati potrošenog Overeema.

No, pravda je na kraju ipak pobijedila i Antonio je sljedeći borac koji napada Rica i titulu koju drži. Danas je održana službena press konferencija na kojoj je najavljeno da će se Plazibat i Verhoeven boriti na Glory Collision 5 priredbi. Originalno se priredba održati u trećem mjesecu, no Rico se prošli tjedan ozlijedio te je cijela priredba odgođena za neki kasniji datum koji će naknadno biti otkriven.

Plazibat je ovo zaslužio odavno, no sada je i službeno te je meč najavljen na današnjoj Gloryjevoj press konferenciji. Spektakularnim nokautima je izborio napad na titulu, a Rico uistinu više nije imao izbora zbog Overeemovog pada na doping testu tako da je Antonio sljedeći izazivač.

Video: Antonio Plazibat
Kopirati
Drag cursor here to close