Nesreća u Brazilu

Poginuo bivši UFC-ov borac Felipe Colares

Felipe Colares kroz svoju karijeru je nastupao u bantamu i perolakoj kategoriji. Slavio je u prvih osam profesionalnih mečeva i okitio se titulom prvaka perolake kategorije u Jungle Fight organizaciji.
Sport / Ostali sportovi | 02. 05. 2023. u 11:22 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Brazilu je preminuo bivši UFC-ov borac Felipe Colares, nakon tragedije koja se dogodila. Nesreća se dogodila u Guataribi, četvrti na zapadu Rio de Janeira, gdje je Colares i stradao nakon što ga je udario autobus. 29-godišnji Colares bio je živ u trenutku nesreće, ali podlegao je ozljedama na putu do bolnice. Iza njega ostaju supruga i šestomjesečni sin.

Felipe Colares kroz svoju karijeru je nastupao u bantamu i perolakoj kategoriji. Slavio je u prvih osam profesionalnih mečeva i okitio se titulom prvaka perolake kategorije u Jungle Fight organizaciji. Nakon toga potpisao je ugovor s UFC-om, ali njegova karijera u najboljoj borilačkoj organizaciji nije prošla najbolje.

Dvije pobjede i četiri poraza upisao je Colares unutar UFC-a, ali gubio je od podosta dobrih boraca kao što su Chris Gutierrez, Montel Jackson, Chase Hooper itd. Domingo Pilarte i Luke Sanders su borci koje je Colares uspio poraziti u UFC-ovom kavezu. UFC je otpustio Colaresa sredinom prošle godine, a Brazilac je utočište pronašao u francuskoj Ares FC organizaciji.

Jedan nastup odradio je pod okriljem Aresa i pritom je upisao i svoju posljednju pobjedu u karijeri. Felipe je u drugom mjesecu ove godine porazio Aliounea Nahayea "submissionom" u prvoj rundi. Nitko nije niti slutio da će to biti posljednji Colaresov nastup u karijeri.

Kopirati
Drag cursor here to close