Skupština

Plivački klub 'Velež': Zadovoljni i rezultatima i poslovanjem

U izbornom dijelu Skupštine birani i imenovani su novi organi Kluba za sljedeće četverogodišnje mandatno razdoblje.
Sport / Ostali sportovi | 18. 07. 2020. u 17:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plivački klub ''Velež'' Mostar održao je izvještajno-izbornu Skupštinu Kluba. Na Skupštini je prezentiran rad i financijski izvještaj PK ''Velež'' Mostar u 2019. godini, priopćeno je u subotu iz kluba.

Konstatirano je zadovoljstvo kako ostvarenim rezultatima rada u prošloj godini tako i pozitivnim poslovanjem Kluba. Posebno je istaknuto da PK ''Velež'' nema nikakvih dugovanja niti neizmirenih obaveza prema bilo kome.

U izbornom dijelu Skupštine birani i imenovani su novi organi Kluba za sljedeće četverogodišnje mandatno razdoblje.

Za predsjednika Kluba je izabrana dosadašnja predsjednica Žana Ramić, a za predsjednika Skupštine Kluba ponovo je izabran dosadašnji predsjednik Skupštine Samir Sunagić.

Na prijedlog predsjednice Kluba za članove Upravnog odbora Skupština je imenovala dosadašnje članove UO Maju Alikalfić, Majudina Muratovića, Azera Bajgorića, te kao nove članove Džemila Šošu, Alena Đulimana i Amara Manjuru.

Također, na prijedlog predsjednice Ramić, na Skupštini je imenovan i Nadzorni odbor Kluba u sastavu Alen Omanić, predsjednik, Monika Ćorić i Marija Miličević, članice.

Postavljen je cilj za 2020. godinu u smislu nastavka stabilnog i pozitivnog financijskog poslovanja, kao i realizacija programskih ciljeva koji su usklađeni sa otežavajućom društvenom situacijom prouzrokovanom pandemijom virusa COVID-19, priopćeno je iz PK 'Velež'.

Kopirati
Drag cursor here to close