Idu na tretmane za stopala i nokte...

Philippoussis: Tenisači su danas mekani

"Kad god bi mi neko skratio loptu, ja sam gađao u tijelo protivnika. Uvijek! Kažeš izvini i ideš dalje. Sada je to u stilu kao da moraš da mu pošalješ mail da mu se izvineš, tekst na Instagramu, Twitteru", kaže Mark.
Sport / Ostali sportovi | 27. 10. 2022. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mark Philippoussis je u jednom trenutku bio osmi na svijetu. Prvo je još tamo 1998. godine igrao finale US Opena, kasnije se probio i do finala Wimbledona. Samo od turnirskih nagrada u karijeri zaradio 7.000.000 dolara, ali je u jednom trenutku kako to obično bude, ostao bez novca. Uz zemljaka Patricka Raftera svakako je
bio jedan od tenisača koji je privlačio pažnju svojim izgledom.

Izlazio je i ulazio u veze, pojavio se čak u reality showu "Age of Love" kao najpoželjniji neženja. Mark je dao zanimljiv interview za Tenis Channel u kojem je poredio period kada je on igrao tenis s današnjim.

"Danas je za vrijeme meča, boks tenisača krcat. Nekada ste imali trenera, eventualno je tu mogla biti još jedna, dvije, osobe. Tenisači su danas brendovi. Imate kompletan team. Mi u svoje vrijeme nismo imali društvene mreže i forume. Igrali ste, nosili se s pritiskom, publikom, nakon meča date par autograma i to je to. Mogli ste se odmah isključiti. Jednostavno odete. Ovi momci danas su talentirani, sjajno su građeni, prave atlete, ali su mekani. Prošao sam nedavno na jednom turniru kroz centar, i što sam vidio. Imaju frizerski salon, i mjesto gdje rade tretmane za stopala i nokte. Mislim, stvarno...", kaže Mark koji je komentirao i ponašanje igrača u tijeku meča, na terenu.

"Kad god bi mi netko skratio loptu, ja sam gađao u tijelo protivnika. Uvijek! Kažeš izvini i ideš dalje. Sada je to u stilu kao da moraš da mu pošalješ mail da mu se izvineš, tekst na Instagramu, Twitteru. Idi na njega ponovo! Pogodi ga", dodaje Australac koji je počeo surađivati sa Stefanosom Tsitsipasom. Ipak se od nečega mora živjeti.

"Ako se već posvetim nekom, mora taj da bude prava osoba, kako bi sve imalo smisla. Sa Stefom je sve imalo smisla i sama pomisao na rad me je uzbudila. On je svestran kao igrač. Naravno, ostaje dosta pozadi, ali voli da ide naprijed. Mislim da bi na tome moglo još da se radi. Nitko više ne radi na volejima. Razumijem da su se vremena promijenila, da su uvjeti sporiji, tereni teži, loptice isto. Ipak, to je i dalje važan element igre, izaći naprijed i završiti poen", zaključio je Mark.

Kopirati
Drag cursor here to close