JK Neretva

Peta godišnjica rada Judo kluba Neretva

Judo klub Neretva protekli je vikend obilježio petu godišnjicu rada
Sport / Ostali sportovi | 06. 01. 2020. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub Neretva protekli je vikend obilježio petu godišnjicu rada druženjem s članovima, njihovim roditeljima i prijateljima kluba, te nagradio svoje najuspješnije članove za 2019. godinu.

Druženje i proslava upriličena je u svadbenom salonu "DA DA", čije je osoblje vrhunski odradilo posao i pomoglo da ovaj svečani trenutak za njih bude još sjajniji.

Na samom početku programa, prisutnima se obratila trenerica, Antonija Jozeljić gdje se zahvalila na velikom odazivu prijatelja kluba, te najavila video materijal koji će biti prikazan i koji je samo mali dio onoga što je klub prošao u prvih pet godina svoga postojanja.

Foto: PR / Judo klub Neretva svečano obilježio petu godišnjicu rada

U video prilogu moglo se vidjeti da je klub od samog početka u teškoj situaciji, ali treneri i članovi ovoga kluba su uspjeli izgurati ovoliko godina i još pri tome uspjeli napraviti sjajne rezultate i dati veći broj reprezentativaca BiH.

Klub je do sada iznjedrio dosta državnih prvaka, ali i onih koji su ponijeli titule drugih i trećih u državi u dosta jakoj konkurenciji. Ukupno je osvojeno 9. Balkanskih medalja. A 2019. godina bila je izuzetna po tome što je ostvaren povijesni rezultat, osvajanjem 3. Balkanske medalje od ukupno četvero natjecatelja koji su nastupili na istim.

Prvakinjom Balkana za 2019. god. proglašena je Korina Džidić, viceprvakinjom Balkana za 2019. god. proglašena je Helena Čule, dok je titulom trećeg na Balkanu proglašen Rino Vrljić.

Foto: PR / Judo klub Neretva svečano obilježio petu godišnjicu rada

Kao i svake godine pa tako i za 2019. godinu klub je organizirao dodjelu nagrada za najbolje od najboljih. Istaknuti aktualni sportaši kluba nagrađeni su skromnim pokalima, statuama i slikama, a klub se naravno sjetio svojih pionira, začetnika i prvih članova kluba, te im dodijelio prigodne poklone koje svi oni iskreno zaslužuju, jer svi oni vrijede, istaknuli su iz kluba.

Dodaju kako je to ono za što se trener, uži i širi suradnici kluba bore, za mladost koja vrijedi.

Najuspješnijim za 2019. godinu JK Neretva proglašeni su:

•   Korina Dzidić (ml.djevojčica)
•   Rino Vrljić (ml.dječak)
•   Sergej Jarendić (st.dječak)
•   Josip Previšić (kadet)
•   Helena Čule (kadetkinja)
•   Srđan Ajvaz (junior)
•   Antonija Jozeljić (juniorka)

Kopirati
Drag cursor here to close