Završetak sezone

JK Neretva edukacijom na sudačkom seminaru završava 2019. godinu i slavi svoju petu godišnjicu postojanja

Nakon položenog pismenog ispita, članovi Neretve (Antonija Jozeljić, Srđan Ajvaz, Mate Smiljanić i Majo Ćeško) postali su suci pripravnici koji će odraditi pripravnički staž na nekim od budućih natjecanja
Sport / Ostali sportovi | 18. 12. 2019. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi mostarske Neretve sudjelovali su na Sudačkom seminaru u Puli koji je organiziran od Hrvatskog judo saveza od 13 do 15. prosinca 2019. godine.

Iz mostarskog kluba sudjelovala su četiri suca koja su polagala ispit ispred rukovoditelja suđenja HJS, Davora Marinića i predsjednika komisije suđenja HJS, Ante Prgometa, te na kraju uspješno i položila testove.

Ukupan broj prijavljenih kandidata za 2019. godinu je 64, od kojih je 18 žena.

Foto: JK Neretva / JK Neretva edukacijom na sudačkom seminaru završava 2019. godinu i slavi svoju petu godišnjicu postojanja

Nakon položenog pismenog ispita, članovi Neretve (Antonija Jozeljić, Srđan Ajvaz, Mate Smiljanić i Majo Ćeško) postali su suci pripravnici koji će odraditi pripravnički staž na nekim od budućih natjecanja koja moraju biti rangirana kao kriterijska natjecanja za polaganje praktičnog dijela ispita.

Ovim seminarom klub je završio sezonu 2019 gdje je pored sjajnih odličja osvojenih od strane njihovih članova s državnih, balkanskih i međunarodnih natjecanja uvijek nastojao raditi na daljnjoj edukaciji svoga mlađeg kadra kako na trenerskoj tako i na sudačkoj edukaciji.

"Moramo istaći kako klub u ovoj godini slavi svoju petu godišnjicu postojanja koju će ubrzo proslaviti, te tom prilikom nagraditi sve svoje članove koji su ovu godinu učinili mnogo ljepšom i svjetlijom, bez obzira na sve poteškoće koje su ih našle. Na proslavi godišnjice očekuje se mnogo smijeha, veselja i dobrog raspoloženja na ovom jubilarnom proglašenju najuspješnijih sportaša JK „Neretva“ iz Mostara", kažu iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close