Tek dogodine

Otkazuju se Red Bull Cliff Diving natjecanja širom svijeta

Sigurnost publike, skakača, ekipe i svih ostalih uključenih osoba je najviši prioritet te će, uz preporuke vlasti, u konačnici i odrediti mogućnost održavanja kada planirani datum bude blizu.
Sport / Ostali sportovi | 21. 04. 2020. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svjetlu brige za javno zdravlje i u skladu s preporukama nadležnih tijela, sezona Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva 2020 se obustavlja. Organizatori vjeruju da će njihovu odluku svi razumjeti i poštovati, priopćeno je u utorak iz Red Bulla.

Kako kažu, sav trud i energiju usmjerit će na pripremu izvanredne sezone 2021., kada će elitni skakači i skakačice, kao i mlade nade cliff divinga, ponovo oduševljavati publiku svojim nevjerojatnim skokovima s visina do 27 metara.

Organizatori se nadaju da će ipak uspjeti prirediti jedno natjecanje u Australiji, u znak zahvalnosti svim vjernim fanovima, ali i kako bi najboljim svjetskim skakačima pružili priliku da demonstriraju svoju vrhunsku vještinu.

Red Bull u Australiji radi sve što je moguće kako bi bio spreman za održavanje događaja u Sydneyu, u studenom 2020. godine. Sigurnost publike, skakača, ekipe i svih ostalih uključenih osoba je najviši prioritet te će, uz preporuke vlasti, u konačnici i odrediti mogućnost održavanja kada planirani datum bude blizu.

Natjecatelji iz 18 država, uključujući aktuelne prvake Rhiannan Iffland (AUS) i Garyja Hunta (FRA), će u sezoni 2021. dovesti najstariji ekstremni sport do novih visina, kada se Red Bull Cliff Diving Svjetsko prvenstvo vrati jače i spremno da ponovo inspirira fanove širom svijeta, priopćeno je iz Red Bulla.

Kopirati
Drag cursor here to close