Borba

O'Sullivan razmišlja o povlačenju?

O'Sullivan je kritizirao organizaciju koja je zaprijetila nekolicini igrača koji su sudjelovali na turniru u Kini umjesto na Otvorenom prvenstvu Sjeverne Irske.
Sport / Ostali sportovi | 24. 11. 2023. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ronnie O'Sullivan, najbolji koji je ikada igrao snooker razmišlja o povlačenju. Ne, nije Ronnie umoran, još uvijek je prisutno dovoljno želje, volje, međutim, posrijedi nešto sasvim drugo.

On je ušao u sukob sa Svjetskom snooker organizacijom (World Snooker Tour). O'Sullivan je kritizirao organizaciju koja je zaprijetila nekolicini igrača koji su sudjelovali na turniru u Kini umjesto na Otvorenom prvenstvu Sjeverne Irske.

Na udaru su se našli Luca Brecel, Mark Selby, John Higgins, Ali Carter, Thepchaiya Un-Nooh. Problem je naravno ugovor koji su igrači potpisali za WST. Prvi je reagirao najbolji, jasno i glasno bez problema.

"Sada nemam opciju. Ako ne mogu da odem da radim ono što moram da radim – da igram na turnirima u Kini, onda više nikada neću igrati. Sada smo na nekoj vrsti prekretnice. Ako to dođe do točke da to ne mogu, ne smijem to učiniti, vjerojatno neću igrati. Vjerojatno ću otići i igrati kineski 8-Ball jer još uvijek želim da igram snooker, još uvijek želim štap u ruci. Ako će me netko više cijeniti i poštovati zašto ne bih onda otišao tamo. To je kao da si u nezdravoj vezi s nekim, zašto bi bio u tome?"

Kopirati
Drag cursor here to close