Mio Pasto

Orka ima generalnog sponzora

U prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara u utorak je svečano potpisan ugovor o sponzorskoj suradnji između Kluba vodenih sportova ''ORKA'' i mostarskog restorana ''Mio Pasto''.
Sport / Ostali sportovi | 04. 09. 2019. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara u utorak je svečano potpisan ugovor o sponzorskoj suradnji između Kluba vodenih sportova ''ORKA'' i mostarskog restorana ''Mio Pasto''.  

Potpisivanju ugovora prisustvovali su Damir Đedović, predsjednik KVS ''Orka'', vlasnik restorana Zlatko Dužević, kao i predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara.

Iz ''Orke'' su nam priopćili da će restoran ''Mio Pasto'' biti generalni sponzor kluba u predstojećoj plivačkoj sezoni, te da će ova suradnja biti od velike pomoći u budućem radu kluba, te da će značajno doprinijeti u stvaranju boljih uvjeta za razvoj mladih plivača i postizanju još boljih rezultata.

Klub vodenih sportova ''Orka'' je mladi mostarski sportski kolektiv, koji okuplja veliki broj djece i mladih sa područja cijele Hercegovine, u kratkom vremenskom periodu svog postojanja je izrastao u jedan od najboljih plivačkih klubova u našoj državi.

Veliki broj državnih prvaka, državnih reprezentativaca, osvajača medalja na klupskim i reprezentativnim nastupima širom Europe, veoma kvalitetna škola plivanja, društveno angažirane aktivnosti i veliki broj humanitarnih akcija, ovaj su klub učinili kolektivom koji je postao prepoznatljiv u široj društvenoj zajednici.

Kako su nam naveli iz kluba, posebno im je drago što je njihov klub kroz svoj rad, angažman i rezultate koje postiže sve više prepoznat od strane lokalne sredine kao kolektiv koji može doprinijeti promociji i  prezentaciji lokalnih brendova, te se zato zahvaljuju restoranu ''Mio Pasto'' na pruženoj ruci suradnje.

Zlatko Dužević, vlasnik restorana izrazio je zadovoljstvo što su u mogućnosti podržati klub koji je već dugi niz godina jedan od naprepoznatljivijih sportskih brendova u našem gradu, te kako je ovo sponzorstvo ujedno i ulaganje u razvoj mostarskog sporta i davanje doprinosa u stvaranju boljih uvjeta za bavljenje sportom djece i mladih u gradu Mostaru.

Pozvao je i sve ostale privredne subjekte u gradu Mostaru i regiji da u okviru svojih mogućnosti pomognu i podrže zdrave sportske kolektive, te na taj način daju svoj doprinos u izgradnji i jačanju sporta u našem gradu.

Ristorante ''Mio Pasto'' je inače prekrasno uređen prostor nalazi se u sklopu gradske Tepe sa predivnim pogledom na Stari most i rijeku Neretvu. Svoja vrata otvorio je prije nešto više od godinu dana, i za vrlo kratko vrijeme postao je restoran koji pripada samom vrhu gastro scene u našem gradu.

Iz Sportskog saveza grada Mostara izrazili su svoje veliko zadovoljstvo potpisivanjem ovog ugovora u njihovim prostorijama, te se nadaju da će primjer ''Orke'' i restorana ''Mio Pasto'' slijediti i drugi privredni subjekti, te na taj način i kroz ovaj vid suradnje i podrške lokanim sportskim klubovima dati svoj doprinos unapređenju i razvoju mostarskog sporta.

Kopirati
Drag cursor here to close