Plivanje

'Orka''se iz Sarajeva vratila s deset medalja

Proteklog vikenda polaznici Kluba vodenih sportova ''Orka'' iz Mostara zabilježili su dobre uspjehe na dva plivačka mitinga.
Sport / Ostali sportovi | 12. 02. 2019. u 15:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda polaznici Kluba vodenih sportova ''Orka'' iz Mostara zabilježili su dobre uspjehe na dva plivačka mitinga, 2. međunarodnom ''Velež cup 2019'' u Sarajevu i Međunarodnom ''ST Turkcell Edirne 2019''u Turskoj.

Foto:PR /

Na mitingu u Sarajevu Klub ''Orka'' nastupio je s 19 natjecatelja prilikom čega je osvojio ukupno deset medalja, i to jednu zlatnu, četiri srebrene i pet brončanih medalja.

Osvajači medalja su: Teodora Stanković; zlatna i tri srebrene, Danis Harmandić; tri brončane, Nejla Ćerimagić; dvije brončane i Ishak Rahimić jedna srebrenu medalja.

Na međunarodnom plivačkom mitingu pod nazivom ''ST Turkcell Edirne 2019'' u Turskoj, među deset reprezentativaca našla su se i dva člana mostarske ''Orke'', Bakir Hadžimahović i Kerim Sadiković. Sadiković je u disciplinama 50, 100 i 200 metara prsno plivao u finalima, a u disciplini 100 metara prsno osvojio je četvrto mjesto, gdje je bez medalje ostao za svega par stotinki.

Na mitingu je plivalo ukupno 300 plivača iz sedam zemalja: Turske, Azerbajdžana, Rusije, Makedonije,  Kosova, Ukrajine i BiH.

Već idućeg vikenda plivači ''Orke'' putuju u Herceg Novi, gdje će sudjelovati na jakom međunarodnom plivačkom mitingu ''XXIV Montenegro mimosa cup'', na kojem će sudjelovati oko 400 plivača iz deset država; Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Mađarske, Slovenije, Albanije, Rusije, Kosova, Makedonije i BiH.

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close