Od 31. svibnja do 2. lipnja

Organizatori najavili uzbudljiv 7. Zrinjski Mostar Backgammon Open

Ovaj prestižni turnir, već tradicionalno održavan na ovom idiličnom mjestu, okupit će ljubitelje backgammona iz cijele regije i šire.
Sport / Ostali sportovi | 06. 04. 2024. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

7. Zrinjski Mostar Backgammon Open, održati će se od 31. svibnja do 2. lipnja 2024. godine na jednoj od najljepših lokacija, uz rijeku Bunu - Vila Ivanković Buna, najavili su organizatori.
 
''Ovaj prestižni turnir, već tradicionalno održavan na ovom idiličnom mjestu, okupit će ljubitelje backgammona iz cijele regije i šire. Prilika je to da se zajedno okupimo, podijelimo strast prema ovoj drevnoj igri te uživamo u natjecateljskom duhu i druženju'', poručili su.
 
Prvi dan, 31. svibnja 2024., rezerviran je za uzbudljivi Jackpot turnir uz uplatu od 100 eura. Slijedi glavni turnir 1. lipnja,s uplatom od 50 eura, kao i turnir u parovima uz uplatu od 100 Eura.
 
Aktivnosti se nastavljaju i drugog dana, 2. lipnja 2024., gdje će prisutni uživati u intenzivnoj konkurenciji i neizvjesnim partijama.
 
''Ne propustite priliku da budete dio ove spektakularne manifestacije, koja ne samo što potiče natjecateljski duh već i slavi ljepotu backgammona na jedinstven način. Pridružite nam se na 7. Zrinjski Mostar Backgammon Open i stvorimo zajedno nezaboravne trenutke na obali rijeke Bune'', pručili su organizatori.
 
Prijaviti se možete na Facebook stranici:Tavla klub /Backgammon club Zrinjski - Mostar, ili putem poruke na Messenger do 30. svibnja 2024.godine.
Foto: PR / 7. Zrinjski Mostar Backgammon Open
Kopirati
Drag cursor here to close