28. prosinca

Organizatori najavili najjači do sada 'All Star' rukometni spektakl u Mostaru

Ove godine, "All Star" spektakl dolazi, kako je navedeno, s nikad jačim sastavom igrača, obećavajući atraktivne susrete koji će oduševiti ljubitelje rukometa.
Sport / Ostali sportovi | 27. 12. 2023. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'All Star' rukometni spektakl Mostar 2023. održat će se u četvrtak, 28. prosinca s početkom u 17 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

Brojne rukometne zvijezde i legende su već potvrdile svoj dolazak te već sada, kako je to danas na konferenciji za medije istaknuo Branislav Stojkić predsjednik Skupštine Sveučilišnog Rukometnog kluba Zrinjski Mostar, mogu reći kako će ovo biti najjači All Star do sada.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije

''Organizacijski smo ga podignuli na jedan veći nivo nego do sada, a novitet jeste da će prisustvovati i Rukometna reprezentacija BiH'', naveo je Stojkić i dodao kako će sve susrete izravno prenositi Arena Sport TV.

Ove godine, 'All Star' spektakl dolazi, kako je navedeno, s nikad jačim sastavom igrača, obećavajući atraktivne susrete koji će oduševiti ljubitelje rukometa.

Uz igrače koji su već poznati po svojim izvanrednim sportskim dostignućima, očekuje se i pojava budućih nada, kao i bivših i aktualnih reprezentativaca.

''Glavna zvijezda jeste Marino Marić, bivši igrač Zrinjskog i reprezentativac Hrvatske, a uz njega biti će tu i Ivan Čupić, Nikola Prce, Ante Granić, Mateo Rodin, Marin Vegar i mnogo drugih poznatih imena koji će nastupiti. Biti će lijepo da mladi igrači Zrinjskog imaju priliku družiti se sa svojim uzorima i idolima'', naveo je Dario Pušić, voditelj Organizacijskog odbora All Stara i predsjednik Upravnog odbora Zrinjskog.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije

Marino Marić je istaknuo kako je cijela inicijativa krenulo spontano, iz dobrog duha, od ideje da se sportaši skupe i pomognu klubu i igračima.

''Cilj nam je da ovo bude jedno veliko sportsko druženje, da mladi okušaju svoje snage jer oni su budućnost zbog koje ovo sve radimo. Obećavamo da će u buduće biti i veći mega spektakl jer ćemo dovesti i mnoga europska imena'', rekao je Marić i dodao kako rezultat utakmica neće biti toliko bitan koliko je naglasak na zabavi i druženju.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije

Prisutnima se obratio i Alen Hadžić izbornik kadetske reprezentacije BiH koji je istaknuo kako Mostar polako dobija epitet doma ove reprezentacije.

''Mi se ovdje okupljamo već četvrti ili peti put. Mi smo u Mostaru već tri dana i uradili smo dnevne treninge, okupili smo selekciju, 21 momak je pozvan na okupljanje na pripreme. Radimo ovih dana jako dobro, danas ćemo objaviti popis od 16 igrača koji idu u Poljsku'', navo je Hadžić i istaknuo kako ova ekipa važi za jednu od ozbiljnijih selekcija.

Istaknuto je kako će ovaj sportski susret imati i humanitarni karakter, te će prihod od tombola ići za dobrobit zajednice.

Kopirati
Drag cursor here to close