Mo klub bio domaćin

Održano internacionalno takmičenje u snazi

U seniorskoj konkurenciji najbolji su bili Josip Filipović, Dani Tanović, Edis Ramić, Belmin Šehić, Haris Bukvić, Benjamin Žigić, Nihad Pintul i Goran Krulj.
Sport / Ostali sportovi | 20. 06. 2022. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle subote je u prostorijama bodybuilding kluba "Mo klub" Mostar održano treće po redu internacionalno takmičenje u snazi. Naravno u organizaciji mostarskog kluba Svjetske fitness federacije (WFF).Na početku takmičenja, uručene su zahvalnice najzaslužnijim pojedincima i organizacijama, koji su doprinijeli održavanju ovog sportskog spektakla u Mostaru, kao i onima koji kontinuirano pomažu razvoj sporta i rad BBK “Mo klub” Mostar.

Tako je, među ostalim, istaknuta članica BBK “Mo klub” Mostar i svjetska šampionka u profesionalnoj konkurenciji Elma Škaljić zahvalnice uručila ministru obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a Rašidu Hadžoviću, predsjedniku Sportskog saveza Grada Mostara, Senadu Kevelju, te menadžeru Amelu Bajgoriću.

Zejd Mršević i Ahmed Kerla su bili najuspješniji u kategoriji juniora, s tim da je Zejd ujedno bio i najmlađi takmičar. U seniorskoj konkurenciji najbolji su bili Josip Filipović, Dani Tanović, Edis Ramić, Belmin Šehić, Haris Bukvić, Benjamin Žigić, Nihad Pintul i Goran Krulj.

Kopirati
Drag cursor here to close