Bravo!

Odličan nastup Libertasa na kupu u Konjicu

Iz Gimastičkog kluba Libertas natjecalo se 13 gimnastičarki, a o njihovom uspjehu govori osvojene tri zlatne medalje, dvije srebrene, te dvije brončane medalje.
Sport / Ostali sportovi | 16. 10. 2023. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda mostarske gimnastičarke iz Gimnastičkog kluba Libertas postigle su izvrsne rezultate na natjecanju iz sportske gimnastike koje je održano u Konjicu. Naime, radi se o "Kupu prijateljstva-Konjic 2023." na kojem je nastupilo oko 110 gimnastičarki i gimnastičara iz Bosne i Hercegovine.

Iz Gimastičkog kluba Libertas natjecalo se 13 gimnastičarki, a o njihovom uspjehu govori osvojene tri zlatne medalje, dvije srebrene, te dvije brončane medalje.

U ekipnoj konkurenciji Kadetkinja, najbolje su bile i zasluženo osvojile prvo mjesto Perić Ana, Perić Iva, Karla Vučić, Marta Sivrić, Maša Skoko i Sara Primorac. Za ekipu Mlađih seniorki nastupile su Anđela Cvitković, Nika Šunjić i Nikolina Šimunović, te su također osvojile prvo mjesto. U dosta jakoj konkurenciji u kategoriji Mlađih kadetkinja gimnastičarke iz Libertasa u sastavu Marija Perić, Nika Bošnjak, Rita Dujmović i Sara Čuljak, osvojile su treće mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji Mlađih seniorki Anđela Cvitković osvojila je srebrenu medalju, dok je Nika Šunjić osvojila brončanu medalju. Od ukupno 25 gimnastičarki u kategorili Kadetkinja naša Ana Perić osvojila je odlično drugo mjesto i srebrenu medalju, dok je Karla Vučić bila četvrta, a Iva Perić peta.

Najveća konkurencija bila je u kategoriji Mlađih kadetkinja, u kojoj je od 35 gimnastičarki naša Marija Perić osvojila četvrto mjesto, gdje joj je treće mjesto pobjeglo za 0,10 bodova. Posebno zapažen nastup na ovom natjecanju imala je naša najmlađa gimnastičarka Lena Krezić koja je u konkurenciji od 20 djevojčica (djevojčice od 6 i 7 godina) odradila izvrsno sve četiri sprave gimnastičkog višeboja i osvojila zlatnu medalju. Treneri Petra Pobrić i Dominik Šebalj su itekako zadovoljni i ponosni na sam pristup i izvedbu svojih gimnastičarki na ovom natjecanju, kao i predsjednik kluba prof.dr.sc. Zoran Čuljak koji je voditelj cijelog tima.

Kopirati
Drag cursor here to close