Ipak ostaje

Obitelj Đoković održala pressicu, a Novak odradio trening

"Zahvalan sam jer je sud odobrio moju vizu te se, unatoč svemu što se događalo prošlog tjedna, želim pokušati natjecati na Australian Openu. Fokusiran sam na to", poručio je Nole.
Sport / Ostali sportovi | 10. 01. 2022. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Obitelj Novaka Đokovića održala je press konferenciju povodom posljednje odluke australskih vlasti o zadržavanju Novaka Đokovića u Australiji.

Novakov brat Đorđe Đoković prvi se obratio medijima na press konferenciji te obznanio kako je Novak već bio na teniskom terenu i trenirao. Napomenuo je kako je Novak uvijek bio za slobodu izbora.

Novakova majka izjavila je kako je bila zabrinuta za Novaka jer u jednom trenutku nije imao mobitel kod sebe te nije znala što se događa s njim. Izjavila je kako je ovo najveća Novakova pobjeda, veća od svih Grand Slamova.

Novakov stric izjavio je ''kako je ovo pobjeda svih Novakovih obožavatelja i zahvalio je predsjedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić''.

Novakov otac je izjavio kako je Novak Đoković ''primjer pravog čovjeka jer se prošle godine odrekao svojih primanja kako bi donirao igračima koji nisu imali novaca za povratak s Australian Opena''.

Najavio je kako se nada da će sljedeći put biti s novinarima za tri tjedna kada Novak osvoji 21. Grand Slam.

Nakon pitanja jedne novinarke o pozitivnom nalazu Novaka Đokovića s datumom 16. prosinca, brat Đorđe Đoković prekinuo je konferenciju za novinare.

Za vrijeme presice svoje obitelji, na instagramu se oglasio i sam Novak Đoković. Ovo je njegova prva objava nakon cijele situacije u Australiji. Na instagram je stavio sliku s teniskog terena, te napisao:

"Zahvalan sam jer je sud odobrio moju vizu te se, unatoč svemu što se događalo prošlog tjedna, želim pokušati natjecati na Australian Openu. Fokusiran sam na to".

"Doletio sam ovdje kako bi igrao na jednom od najvažnijih natjecanja pred našim navijačima. Zasad ne mogu reći ništa više osim hvala što ste bili uz mene", dodao je.

Kopirati
Drag cursor here to close