Spremni za uspjeh

Novo pojačanje za Staklorad: Momčilović, Radin i Ivanković

FC Mostar SG ‘Staklorad’ sada službeno može potvrditi angažman trojice futsalera.
Sport / Ostali sportovi | 17. 09. 2023. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nemanja Momčilović, Kristijan Radin i Ivan Ivanković novi futsaleri FC Mostar SG ‘Staklorad’

FC Mostar SG ‘Staklorad’ sada službeno može potvrditi angažman trojice futsalera Nemanje Momčilovića, Ivana Ivankovića i Kristijana Radnina.

Reprezentativac Srbije, Nemanja Momčilović nova je ‘jedinica’ našeg tima. U naš tim dolazi iz francuskog prvoligaša Lilea, a u svojoj karijeri već jednom je nosio dres našeg tima, a ostao je upamćen kao futsaler koji je ispisao nove stranice klupske povijesti plasmanom u Elitnu rundu Lige prvenstva.

''Prvo i najbitnije je da sam veoma sretan i da mi je veoma drago što sam ponovo član tako velikog kluba kao što je Mostar. Također mi je drago da su mi ljudi ukazali povjerenje još jednom i vjerujem kako ću ga i opravdati. Ciljevi su jasni, i uvijek visoki, oformili smo dobru ekipu sa puno iskusnih igrača i jednostavno titula se mora vratiti tamo gdje joj je i mjesto, sve osim toga bio bi neuspjeh. Naravno da to neće biti lako, i da postoji još nekoliko klubova koji pretendiraju za istim ciljevima i koji zaslužuju svaki respekt, ali mi ćemo se fokusirati samo na nas i vjerujem da uz jak i naporan rad uspeh neće izostati'', izjavio je Momčilović na predstavljanju.

Kristijan Radin u tim se vraća iz KMF SAS gdje je imao posljednji angažman s kojim je izborio plasman u Prvu ligu Srbije. Popularni Kiki je dio generacije koja je nakon pandemije duplu krunu vratila u Mostar.

Ivan Ivanković pojačati će konkurenciju u timu, a stiže nam iz čitlučkog Brotnja, gdje je imao posljednji angažman. Popularni Buba je već jednom nosio dres ovog tima koji se raduje ponovnoj suradnji.

Kopirati
Drag cursor here to close