Natjecanje

Novih sedam medalja u vitrinama bokserskog kluba ''Mostar''

Ranije su natjecatelji bokserskog kluba Mostar osvojili prvo mjesto u ligi FBiH, osvojili su i medalje na seniorskom prvenstvu Bosne i Hercegovine.
Sport / Ostali sportovi | 14. 03. 2022. u 08:45 Piše: Muamer Zukanović

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Vogošći je održano prvenstvo Bosne i Hercegovine u olimpijskom boksu za mlade, a zapažene rezultate ostvarile su mlade nade bokserskog kluba Mostar.

U Mostar su donijeli sedam medalja i to četiri zlatne, dvije srebrene medalje i jednu bronzanu.

Zlatne medalje su osvojili: David Kolobarić, Amar Šendro, Toni Prskalo i Adna Čelebić, dok su se srebrom okitili Alen Taslidža i Adela Tulji. Bronzanu medalju osvojio je Adis Halilović.

Toniju Prskalo je pripao pehar za najboljeg natjecatelj prvenstva.

"Nekim od predstavnika bokserskog kluba "Mostar" ovo je bilo prvo natjecanje i u ringu su pokazali veliku želju za pobjedom i borbenost'' složni su u stručnom stožeru bokserskog kluba.

Ranije su natjecatelji bokserskog kluba Mostar osvojili prvo mjesto u ligi FBiH, osvojili su i medalje na seniorskom prvenstvu Bosne i Hercegovine, a član bokserskog kluba ''Mostar" Amnin Omerika proglašen je najuspješnijim mostarskim sportašem. Alana Muštović se pak našla u užem izboru za najbolju seniorku po izboru Sportskog saveza Grada Mostara

"U bokserskom klubu 'Mostar' nastojimo osigurati najbolje uvjete za trening i pravilan sportski razvoj naših članova. Rezultati koje naši pojedinci ali i mi kao klub ostvarujemo dokazuju nam da smo na pravom putu, a nadamo se da će u budućnosti institucije pružit podršku našem radu i još boljim rezultatima'', navode u bokserskom klubu 'Mostar'''.

Kopirati
Drag cursor here to close