U 2021.

Lana Pudar i Amnin Omerika su najuspješniji sportaši Mostara

Mario Kordić uručio je priznanje najboljem sportašu za proteklu godinu Amninu Omeriki (BK Mostar), dok je priznanje najboljoj sportašici Lani Pudar (KVS Orka) uručio Senad Kevelj.
Sport / Flash | 11. 03. 2022. u 14:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbor najuspješnijih sportaša, sportskih kolektiva i sportskih radnika u 2021. godini održan je sinoć u dvorani Queen hotela Mepas. Gradonačelnik Mostara Mario Kordić uručio je priznanje najboljem sportašu za proteklu godinu Amninu Omeriki (BK Mostar), dok je priznanje najboljoj sportašici Lani Pudar (KVS Orka) uručio predsjednik Upravnog odbora Sportskog saveza Senad Kevelj.

Nagrada za najuspješniji mostarski klub pripala je FC Mostar SG Staklorad, najbolja ženska ekipa je Ženski nogometni klub Emina. Alena Ćemalović iz KVS Orka proglašena je za najbolju trenericu, dok je priznanje za najboljeg sportskog radnika dobio Damir Đedović koji također dolazi iz istog kluba.

Najbolji junior je Srđan Ajvaz iz Judo i sambo kluba Neretva, a najbolja juniorka je Ana-Dorotea Markić iz Atletskog kluba Zrinjski. Glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina dodijelila je nagradu za najuspješniju mušku mladu ekipu HŠK Zrinjski. Najuspješnija ženska mlada ekipa je ŽKK Zrinjski 2010, a priznanje je dodijelio načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Božo Ćorić.

Foto: Grad Mostar / Izbor najuspješnijih sportaša Grada Mostara u 2021.

Antonio Prskalo iz HŠK Zrinjski najuspješniji je kadet, a Iva Grbešić iz Taekwondo kluba Cro Star najuspješnija kadetkinja. U konkurenciji mlađih kadeta priznanja su dobili Ivan Miličević (JK Hercegovac) i Inea Harmandić (KVS Orka), priopćio je Grad Mostar.

Posebna priznanja pojedincima za izuzetne rezultate u 2021. godini dobili su Draženko Vučina, David Azinović, Vedran Ugljen i Elma Škaljić. Predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić uručio je priznanje za izuzetne rezultate FK Velež, a isto priznanje dobili su još STK Mostar i SOK Mostar.

Moniki Miličević uručeno je priznanje za humani sportski gest godine, dok je priznanje za nesebično zalaganje i dugogodišnji sportski aktivizam dobio Džemal Kasumović.

Nagradu za životno djelo dobili su Mustafa Isović i Dražen Pažin, te posthumno Ljubo Bešlić.

Kopirati
Drag cursor here to close