Na državnom prvenstvu i Sakura Kupu

Nove medalje i naslovi prvaka za Borsu

Prvakinja Bosne i Hercegovine postala je Marijeta Anđelić, dok su do titule viceprvaka stigle Ivana Bebek i Vita Barbarić. Brončanim odličjima okitile su se Elena Bekavac i Ina Marić. Ukupno je Borsa u ženskoj konkurenciji postala viceprvak BiH.
Sport / Ostali sportovi | 03. 04. 2022. u 16:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub Lukavac ovog vikenda je bio domaćin državnog prvenstva za kadete/kadetkinje i mlađe dječake/djevojčice. U konkurenciji natjecatelja do 13 godina mladi članovi judo kluba Borsa osvojili su pet medalja (konkurencija djevojčica) i jednu u konkurenciji dječaka.

Prvakinja Bosne i Hercegovine postala je Marijeta Anđelić, dok su do titule viceprvaka stigle Ivana Bebek i Vita Barbarić. Brončanim odličjima okitile su se Elena Bekavac i Ina Marić. Ukupno je Borsa u ženskoj konkurenciji došla do naslova viceprakinja. Jedinu medalju u muškoj konkurenciji dječaka do 13 godina dohvatio je Lovro Božić, brončanu.

U konkurenciji kadeta bornčana odličja su osvojili Rino Vrljić i Korina Džidić. Oni su nastupali u najbrojnijim kategorijama natjecanja do 60kg, odnosno do 63kg.

Istovremeno mlađe kategorije Borse su se našle na međunarodnom judo natjecanju u Sv. Nedjelji pokraj Samobora - Sakura Kupu. Natjecanje je okupilo 820 natjecatelja iz 53 kluba i 7 zemalja. Borsa je u vrlo brojčanoj kategoriji ml. djece zauzela 1. mjesto, te slavila kao pobjednik natjecanja. Ante Ramljak je bio zlatni, Ante Vidović, David Marić, Samuel Lalić su bili srebrni. Broncu su osvojili Stjepan Rozić, Filip Zlopaša, Stefan Andrić te Anastasija Andrić.

Kopirati
Drag cursor here to close