Judo turnir

Borsa ostvarila odličan uspjeh u Ljubljani i Bijeljini

Mostarci su doputovali sa posadom od 26 natjecatelja.
Sport / Ostali sportovi | 07. 03. 2022. u 12:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Džudaši mostarske Borse ovog vikenda zabilježili su nastupe na međunarodnom judo turniru u Žiriu, pored Ljubljane, te na seniorskom prvenstvu Bosne i Hercegovine.

Organizacija turnira u Žiriu obuhvaćala je više uzrasnih kategorija, a Mostarci su doputovali sa posadom od 26 natjecatelja.

Turnir je okupio 366 natjecatelja i 30 klubova iz Slovenije, Italije i BiH. Mladi Borsaši osvojili su 25 odličja: 10 zlatnih, 6 srebrenih, 9 brončanih.

Zlato su osvojili Jan Bošnjak, Luka Leko, Dora Radišić, Agata Mirko, Marija Velc, Petra Ljubić, Josipa Božić, Elena Ćorić, Borna Pehar, Mitar Šimunović

Srebrom su se okitili  Viktor Vranić, Gabrijel Velc, Sara Popović, Marta Lakičević, Marija Dogan, Anđela Dogan, a broncu su odnijeli Nikola Krišto, Marin Leko, Svea Dragoje, Petar Zadro, Leon Ćorić, Lana Zelenika, Ana Čorlija, Petra Soldo, Anđela Ljubić

Prvenstvo BiH održano je u Bijeljini u organizaciji judo saveza BiH i judo kluba Panter, a prvenstvu su pristupili najbolji džudaši u toj uzrasnoj kategoriji.

Viceprvaci BiH postali su Darijan Faletar (-100) i Mia Maksumić (-57). Brončanim odličjima okitili su se Monika Zadro, Sara Prkačin i Aljoša Čvoro.

  / 
Kopirati
Drag cursor here to close