Bravo momci!

Nove medalje za Sportsko društvo “Reflex”

Borce iz Sportskog društva "Reflex" predvodio je trener Enko Alić.
Sport / Ostali sportovi | 14. 05. 2023. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je na Palama održano Državno prvenstvo u kick boxu u disciplini low kick u organizaciji Kik boks saveza Bosne i Hercegovine na kojem su sudjelovali i članovi Sportskog društva "Reflex" te osvojili nagrade, Emrah Omanović brončanu i Semir Špago srebrnu medalju.

Borce iz Sportskog društva "Reflex" predvodio je trener Enko Alić.

Kako navode iz SD "Reflex" Emrah Omanović je zaustavljen u polufinalu sudačkom odlukom, međutim posljedicom tog meča njegov protivnik radi ozljede nije izašao na finalni meč. Omanović je osvojio brončanu medalju u kategoriji seniora do 81 kg.

Semir Špago je nastupio u superteškoj kategoriji. Unatoč 16 kg prednosti njegovog protivnika iz Brčkog Špago ga je pobijedio te se plasirao u finale. U finalu ga je čekao 38 kg teži protivnik iz Sarajeva.

Foto: PR / Članovi Sportskog društva Reflex na Državnom prvenstvu na Palama

Špago nije uspio donijeti zlato u Mostar te će se morati zadovoljiti sa titulom viceprvaka BiH u superteškoj kategoriji, priopćeno je iz SD "Reflex".

Ovo je drugo natjecanje za borce SD "Reflex" u posljednjih 14 dana. Podsjećamo da su sa prošlog natjecanja medalje donijeli Semir Špago srebrnu, Vahid Dilberović, Haris Hasić i Emrah Omanović brončane medalje.

Ovu priliku koristimo da se zahvalimo svima koji su podržali naš rad a našim borcima želimo puno uspjeha u budućim natjecanjima, zaključuju iz SD "Reflex".

Kopirati
Drag cursor here to close