Neće još kući

Novak u karanteni čeka odluku na žalbu?

Postoji mogućnost da Đoković ipak neće morati napustiti Australiju i da mu bude ponuđen neki vladin smještaj ili karantena u sklopu samog aerodroma dok se ne donese konačna odluka na žalbu koju su uložili njegovi odvjetnici.
Sport / Ostali sportovi | 06. 01. 2022. u 00:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od trenutka kada su australske vlasti potvrdile kako će samo cijepljeni tenisači i tenisačice igrati Australian Open, oko Novaka Đokovića i njegovog nastupa se počela praviti priča koja je otišla poprilično daleko i široko iako je čini se mogla završiti puno brže pa i jednostavnije.

Dogodilo se suprotno, stvari su se dodatno zakomplicirale i nema sumnje da će priča širiti dodatno u narednim danima. Već sada se pojavljuju informacije kako su trojica tenisača kojima je odobreno medicinsko izuzeće od vakcine ušli u Australiju sa istom vizom koju je imao i Novak Đoković!

S druge strane iako je odlučeno da je Đokoviću odbijena viza i da mora napustiti Australiju, pojavila se informacija da ipak postoji mogućnost da do toga ne dođe.

Novinar Paul Sakkal lansirao je informaciju da je je na cijelu situaciju reagirala australska vlada i da postoji mogućnost da Đoković ipak neće morati napustiti Australiju i da mu bude ponuđen neki vladin smještaj ili karantena u sklopu samog aerodroma dok se ne donese konačna odluka na žalbu koju su uložili njegovi odvjetnici.

U međuvremenu se oglasio legendarni, jedan od najvećih ikada, Rod Laver za Herald Sun izjavio sljedeće:

"Mislim da bi ovo moglo biti ružno. Ljudi iz Victorije žele vidjeti Novaka kako igra i kako se natječe, a isto tako postoji ispravan i neispravan način. Ako postoji dobar razlog zašto je Novak ovako postupio i tražio izuzeće, onda bismo mi trebali znati za to. Da, velik si igrač i osvojio si puno toga, tako da razlog nije fizičke naravi. Reci nam Novače, u čemu je problem"

Kopirati
Drag cursor here to close