Đoković o tragediji

VIDEO I Novak se slomio nakon meča: Ja sam sam roditelj i i mogu zamisliti kako se osjećaju ti roditelji...

Ja sam sam roditelj dvoje male djece i mogu zamisliti kako se osjećaju ti roditelji. Želim im snagu i ljubav i nadam se da će preboljeti ovo, rekao je Đoković suznih očiju.
Sport / Ostali sportovi | 13. 05. 2023. u 01:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Banja Luke, Novak Đoković je ponovo na terenu. U 2. kolu Rima pobijedio je Argentinca Tomasa Martina Etcheverrya 7-6(5), 6-2. U prvom setu se donekle očekivano mučio s obzirom da je ovo bio prvi meč nakon određene pauze. Argentinac je krenuo dobro, break pa spašena break lopta za 2-0.

Novak je uhvatio korak, a onda je ispustio dvije set lopte u desetom gemu. U tie breaku je Novak lovio 0-3, 3-5, ali se u svom stilu izvukao. Nakon što je dobio prvi set u drugom je bilo puno lakše.

"Tie break je presudio i mentalno, dobivši taj početni set osjetio sam nalet energije, malo sam se i opustio, imao manje treme u drugom setu u priveo meč kraju na najbolji način. Ponašate se kao da ste sto prenosi spremni. Ima trenutaka kada niste sto posto fit, ali ne želite to da pokažete. Tu ste da se borite za svaku loptu. To se desilo, svaki sekund je bitan, odskok je raznovrstan, ni ovaj teren nije idealan, ali morate to da prihvatite i izvučete najbolje iz toga", rekao je Novak nakon meča.

Ipak, puno važnije je bilo ono što je pričao u kameru odmah nakon meča na terenu. Konkretno, javno je sa suzama u očima izrazio sućut žrtvama masakra u školi Vladimir Ribnikar.

"Želio bih svima reći da mi je najiskrenije žao. Nisam imao priliku dosad da se obraćam javnosti povodom ovog masakra. Moja najiskrenija sućut svim obiteljima preminule djece. Ja sam sam roditelj dvoje male djece i mogu zamisliti kako se osjećaju ti roditelji. Želim im snagu i ljubav i nadam se da će preboljeti ovo, rekao je Đoković suznih očiju prilikom odlaska na klupu. srpski tenisač je na kameri nakon meča napisao: "Sveti Vasilije Otroški, moli Boga za nas. OŠ Ribnikar".

Video: Đoković nakon meča
Kopirati
Drag cursor here to close