Skandal u Banja Luci

Đokovićev otac na Dodikov ispad odgovorio s dvije riječi

"Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni suradnici njegovi, još izgubi, a sve smo bazirali…'' govorio je Dodik u studiju.
Sport / Ostali sportovi | 27. 04. 2023. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poveći skandal izazvala je snimka Milorada Dodika koja je procurila na društvene mreže. Predsjednik BiH entiteta Republika Srpska uvrijedio je obitelj Đoković gostujući na RTS-u.

''Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi*ku materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao, auuu... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni suradnici njegovi, još izgubi, a sve smo bazirali…'' govorio je Dodik u studiju.

Taj dio intervjua nije bio emitiran, ali je netko to pustio u javnost. Dodik tvrdi da mu podmeću te se ispričao Đokovićima.

''Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočaranje u RTS. Nastavit ću poštovati i uvažavati uspjeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cijenim njegovu obitelj. Završit ćemo sve dogovore u vezi s turnirom Srpska Open. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem jako zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjoj Luci.

Ispričavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povrijedio članove obitelji Đoković. Mene je. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu vjerovati da su to uradili na ovako gnjusan način. Kao iskreni poštovatelj Novaka Đokovića i kao tenisača i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj obitelji. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu'', napisao je Dodik.

N1 je kontaktirao i oca Novaka Đokovića, Srđana koji je o svemu samo rekao:

''Nemam komentara.''

Kopirati
Drag cursor here to close