Dvorana na Rudniku

Nova sezona Stolnoteniske Lige Rekreativaca Hercegovine

U nedjelju, u stolnoteniskoj dvorani na Rudniku je odigran 1. turnus STLRH, gdje su se odigrala 3 meča i gdje je viđeno dosta odličnih mečeva.
Sport / Ostali sportovi | 20. 02. 2023. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U novoj sezoni Stolnoteniske Lige Rekreativaca sudjeluje 11 ekipa, gdje svaka ekipa ima 3-4 igrača. Za razliku od prošle godine, ove godine je na kraju uveden Play off za prvaka, gdje će nakon odigrane sezone, kada odigra svatko sa svakim, četiri najbolje plasirane ekipe odigrati Play off za prvaka (prvi sa četvrtim, drugi sa trećim, te pobjednici u finalu).

U nedjelju, u stolnoteniskoj dvorani na Rudniku je odigran 1. turnus STLRH, gdje su se odigrala 3 meča i gdje je viđeno dosta odličnih mečeva.

Rezultati:

1.kolo:

Veterani Dompes (slobodni)

Blagaj - To serve 0-3

Neretva - Garaža 2-3

Polog - Zela nas spaja 3-0

Grude - Rođaci 3-0

Spindžije - Ljubuški 1-3

2.kolo:

Ljubuški (slobodni)

Rođaci - Spindžije (odgođeno)

Zela nas spaja - Grude 0-3

Garaža - Polog 3-2

To serve - Neretva 3-1

Veterani Dompes - Blagaj 2-3

3.kolo:

Blagaj (slobodni)

Neretva - Veterani Dompes 3-0

Polog - To serve 2-3

Grude - Garaža 1-3

Spindžije - Zela nas spaja 2-3

Ljubuški - Rođaci 3-0

"Primjera radi, prošlogodišnji pobjednici, ekipa Garaža je u čitavoj prošloj sezoni s omjerom 10-0 uz meč razliku 30-1 (izgubili samo jednu partiju u meču), dok su ovaj put, uz dosta napora ali i iskustva ipak uspjeli upisati sve 3 ali ne tako uvjerljive pobjede kao prošle godine (3-2, 3-2, 3-1), što znači da iz dana u dan rekreativni stolni tenis napreduje. Sljedeći turnus, koji je ujedno i najkraći je na rasporedu 19. ožujka gdje ćemo također imati dosta kvalitetnih mečeva" poručuje organizator Toni Vranjić.

Kopirati
Drag cursor here to close