Ugrabite priliku

Niste zakasnili: Produžene prijave za Humanitarnu utrku

Radi velike zainteresiranosti omogućena je uplata startnina sve do 13. ožujka, s tim da s tim da za uplate izvršene nakon 4.3. startni paket neće uključivati majicu.
Sport / Ostali sportovi | 28. 02. 2022. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Produžene su prijave za humanitarnu utrku za Udrugu Minores koja će se održati 19. ožujka u Mostaru s početkom u 9:00 sati.

Prema početnom planu sve natjecateljice i natjecatelji koji se prijave na humanitarnu utrku preko web portala mostar.run i uplate startninu do 4. ožujka u startnom paketu očekuje posebno dizajnirana Dry-fit majica.

No, radi velike zainteresiranosti omogućena je uplata startnina sve do 13. ožujka, s tim da za uplate izvršene nakon 4. ožujka startni paket neće uključivati majicu.

"Pozivamo udruge, tvrtke, institucije da se uključe u humanitarnu utrku/šetnju. Osim društvene odgovornosti i podrške Minoresu, manifestacija može biti savršen team-building uposlenih. Pozitivni primjeri su tvrtka GumaM, UWC Mostar (United World College), Dom Zdravlja Mostar koji su dosadašnjih godina bili najbrojniji timovi humanitarne utrke", priopćili su organizatori.

Oni navode kako nošenje službene majice na manifestaciji nije obvezno, svaka udruga, tvrtka ili institucija može u svom aranžmanu dizajnirati i izraditi majice te u njima nastupiti kao tim.

Prijaviti se možete OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close