Opet u Igri

Nijemci Igoru Voriju dali ponudu koju nije mogao odbiti

Kružni napadač Fuchsea Danac Johan Koch teže se ozlijedio, a Nijemci su poslali ponudu Igoru Voriju, koji je to prihvatio, iako već skoro tri godine ne igra rukomet.
Sport / Ostali sportovi | 22. 03. 2022. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igor Vori

Proslavljeni hrvatski rukometaš Igor Vori (41) nakon skoro tri godine će opet igrati rukomet, a u utorak je potpisao ugovor s njemačkim bundesligašem Fuchseom iz Berlina.

Kružni napadač Fuchsea Danac Johan Koch teže se ozlijedio, a Nijemci su poslali ponudu Igoru Voriju, koji je to prihvatio, iako već skoro tri godine ne igra rukomet.

Vori je obavljao funkciju direktora hrvatske reprezentacije, od lipnja do listopada 2020. bio je i trener PPD Zagreba, a nedavno je ustoličen kao izbornik hrvatske juniorske reprezentacije.

Vori ima 246 nastupa za Hrvatsku, s Hrvatskom je postao olimpijski prvak 2004. godine, bio je najbolji igrač Svjetskog prvenstva 2009. godine, a  osvojio je olimpijsku broncu u Londonu 2012. godine. Od 2009. do 2013. Vori je igrao u Bundesligi u HSV Hamburgu, a 2.03 metra visoki pivot nastupao je i za Zagreb, Barcelonu i Paris Saint-Germain, prenosi Hina.

“Razmišljali smo kako bismo mogli nadoknaditi odsutnost Johana Kocha, a budući da je prijelazni rok zatvoren u veljači, dopušteni su nam bili samo igrači koji prethodno nisu imali ugovor ili igrali. Razgovarao sam s Vorijem i on je odmah rekao da će nam pomoći do kraja sezone. Dobivamo vrlo iskusnog i iskusnog igrača", kazao je član uprave Fuschsea i bivši njemački reprezentativac Stefan Kretzschmar.

Kopirati
Drag cursor here to close